Tuesday, April 3, 2012

Wajah baru~


Assalamualaikum~

Perasan tak blog saya ni dah bertukar wajah? Cantik tak?? hehe~

Ni semua hasil kreativiti seorang pemilik blog yang bernama Bunga Hati Mama. Kalau nak tau macam mana saya leh dapat benda ni secara percuma, pergilah terjah blog akak ni..huhu~~

Tengok header akak ni, comel je kan??


Antara header-header yang kak arina pernah buat :





Setakat ni je la dulu buat masa ni..banyak lagi nak cerita..tapi lain kalilah ye..terima kasih buat kak arina @ mama alesya sebab sabar dalam melayani permintaan saya masa proses mengedit blog ni..huhu~~ :D





23 comments:

  1. wahhh...!cantiknyer..!
    nur ingtkan salah masuk blog tadi...!
    yana....! cantik sangat2...!!!

    kak arina, mmg pakar bab edit2 ni kan...!

    ReplyDelete
  2. Wah.....tu dia.....
    Mnyerlah...;)

    ReplyDelete
  3. kak arina mmg terbaiklah..hehe~~ :D

    sebab pandai mengedit & sabar je layan macam2 demand saya ni..huhu ~ :p

    ReplyDelete
  4. cantiklah.. untunglah org tu.. =)

    ReplyDelete
  5. haniasyira, untungla jugak~~ :)

    ReplyDelete
  6. haha , cantik ar , adess , jelez nih ,, :p ngeh3 ,,

    ReplyDelete
  7. jelesss..bila la sweety dpt tukar header baru..huhu..tak pndai nk bt header cmneh..

    ReplyDelete
  8. cantik la yana. org2 nya pun comel & hensem. hihi.. kreatif btul mama arina ni. ;p

    ReplyDelete
  9. sweett la... cantik! deno baru folow blog nie... salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  10. cantik dan paling penting kemas! well done mama arina!!!

    ReplyDelete
  11. yana..cantiknye blog, linda suke header blog yana sekarang..sesuai la utk yana n leonerz..:)

    ReplyDelete
  12. shafiq, jgn jeles2..huhu~ :p

    sweet honesty, saya pun tak pandai nak wat header sendiri~ :p

    Memang cantikkan ? hehe..memang terbaiklah kak arina..huhu~ :D

    deno, salam perkenalan juga :D

    ReplyDelete
  13. Betul la..cantik sangat la..pandai betul mama Alesya ni...

    Bile la saye nak dapat jugak..hihihihi...

    ReplyDelete
  14. wow cantiklah..untungnyerrr...

    ReplyDelete
  15. nak jugak header baru..huhuh

    ReplyDelete
  16. bru msuk blog ni arini slps lama bercuti...terkejut jgk igt slh blog td...cntik

    ReplyDelete
  17. sama2 dik :) terima kasih juga atas pujian semua :) sengan dan terharu..

    ReplyDelete
  18. terbaikkkkkkkk puan arina. hee. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA