Wednesday, April 18, 2012

#11 Wordless Wednesday?


Assalamualaikum~



I can’t promise you a perfect relationship without arguments over our differences and trust

 issues, however, I can PROMISE you as long as you’re TRYING i’m STAYING…

Sumber:FB




p/s: Sekarang tengah agak busy, jadi agak kurang nak mengupdate..huhu..Lepas ni kena kerja luar, ada banyak appointment kat luar hari ni~~ :(

26 comments:

  1. :) akak senyum je dik ..boleh ?hihi

    ReplyDelete
  2. bukan senang nk kekalkan relationship kan..tp yg penting usaha n tolak ansur. Linda doakan korang bahagia n kekal ke akhir hayat..:)

    ReplyDelete
  3. suke ayat tue.. fisha pon dah busy dgn report jer skg. mmg jarang lah nak update.

    ReplyDelete
  4. Work smart yana:D
    jgn stress..kalo boring update laju2, sure ok;) heheee

    ReplyDelete
  5. Doakan yang terbaik untuk Yana...:)

    ReplyDelete
  6. huhu..patut jarang naik blog yana kt dashboard..xpe, keje lbh penting

    ReplyDelete
  7. bykkn sbr dlm mencari hubungan yg bahagia...

    ReplyDelete
  8. ada apa2 jadi yea??

    biasalah kan.. sedangkan lidah lagi tegigit.. cewahhhh...

    ReplyDelete
  9. usaha dan doa supaya hubungan tu kekal... :) Insya-Allah...

    ReplyDelete
  10. kejujuran dan kepercayaan antara satu sama lain dalam sesebuah hubungan itu penting..

    apa2pun bykkan bsabar ye..!

    ReplyDelete
  11. semoga yana hepi dan bahagia =)

    ReplyDelete
  12. yana libraaaa....... lama sudah ketemu,,haha... makin canggih dah blog hang yee... :D

    ReplyDelete
  13. Sama la kite....tgh byk koje juga......tp sambil2 ngulo ni....nyempatkan la nyinggah kejap...kehkehkeh

    ReplyDelete
  14. moga Yana n Leo baik2 saja ya..cepat2 nikah..(^_^)

    ReplyDelete
  15. kalau PJJ cam yana & leonerz ni mmg byk cabaran. take it easy ya. :)

    ReplyDelete
  16. ayat power yana. nnt leonerz cair lah tu. hee.

    ReplyDelete
  17. hehe..takde pape kitorang xde pape masalah pun lah..saje je nak post ayat ni..hehe~ :p

    ReplyDelete
  18. semoga berbahagia selamanya.... selamanya harimau malaya..ehehe

    ReplyDelete
  19. semoga berbahagia selamanya.... selamanya harimau malaya..ehehe

    ReplyDelete
  20. Trust is the most important thing in relationships. May always be happy ya cik Yana =)

    ReplyDelete
  21. dya tak byk kje tpi nak exam..haha

    ReplyDelete
  22. sekarang ni memang waktu sebok sedunia..hadoi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA