Thursday, April 5, 2012

Geram punya pasal~~


Assalamualaikum~


Semalam petang saya borak-borang dengan leonerz kat telefon. Dia tengah ada kerja luar sekarang ni. Borak-borak punya borak, tetiba jadi ganster plak dia. Panggil saya 'hei' la, cakap saya 'pekak' la...ishk..geram betullah dengan dia petang semalam.

Kot ye pun tengah tension keje tu, tak yah lah nak jadi gangster plak! Marah betul saya bila dia berlagak cam gangster semalam. Budget macho la buat macam tu??

Geram geram geram~!

Last-last, pas habis borak tu. Saya terus pergi Jusco. Masuk je Jusco terus masuk kedai Etude. Sekarang ni tengah ada sale. Saya ingat nak try facial mask dia. 5 keping mask RM12. Kira murahlah tu kan? Ingat senang nak dapat harga camtu??

Kat situ, saya saje je nak try survey-survey losyen skali. Tak banyak pilihan losyen kat Etude tu. Ada 4 pilihan je. Dua murah, dua lagi mahal sebab dia kena beli set. Tak leh beli satu-satu. Tapi yang set tu bau dia mmg wangi. Bau lavender.

Tapi harga dia agak mahallah bagi saya yang kedekut ni. Fikir punya fikir, last-last saya beli jugak. Saya nak guna duit yang leonerz bagi hari tu!!! Padan muka dia. Siapa suruh buat saya geram! :p

Bulan ni tak leh beli barang mahal-mahal lagilah nampaknya. Beli keperluan je lepas ni...huhu~~



Paper bag dari Etude~

Masa berjalan keluar dari kedai tu terasa seperti di awang-awangan. Macam tak percaya je saya boleh beli benda mahal ni. Lawa sangat, rasa sayang pulak nak guna. Kotak dia cantik~



Dalam kotak tu ada 1 body wash, 1 body lotion dengan set tube kecik tu untuk travel.


Rasa macam nak dibuat jadikan hantaran aje la. Tapi lambat lagi majlisnya. Camne ye? Nak guna ke nak simpan??


BB Cream~


Ni BB Cream..dapat free je ni. Banyak kan dia bagi?? Tapi saya tak pernah pun guna BB Cream ni. Best sangat ke guna BB Cream ni??


25 comments:

  1. hambik..geram punya pasalkan..
    pastu rase mcm xpcaya..hehehe

    wah..byknyer.BB krim...
    nak satu...! hehehehe

    ReplyDelete
  2. Linda xpenah try Etude ni walaupun selalu dpn kedai dia..nnti boleh la try, Yana..buat hantaran pun ok gak tu. Lagi satu try la gune BB cream, memang makeup n kulit jadi cantik..:)

    ReplyDelete
  3. mmg banyak gak la dia bagi cik nur..hehe..nak satu ke? alamat?? huhu~

    Linda,BB cream ni boleh cantikkan kulit ye? Tapi org salesgirl tu kata, kena paka make up removal kalau nak cuci..lecehnye..huhu~~~

    ReplyDelete
  4. Banyak nye BB cream tu..Nak jugak..hehhee

    Itu la geram punye pasal kan...heee
    ada2 aje...

    ReplyDelete
  5. whoishh...penggune utude jgk ke??hihi

    ReplyDelete
  6. geram la tuhh..sampai begini cik YanaL..HE3..

    Nk bb cream..Nyue pon xpernh try.

    ReplyDelete
  7. ieyla, baru je nak try ni..beli pun sbb ade sale..huhu~

    lela, nyue..ramai la plak yang nak BB cream ni..huhu..jadi untuk berlaku adil, saya tak bagi la pada sesape..saya bagi adik-beradik pmpn saya je la..hehe~ :P

    ReplyDelete
  8. geram punya pasal...

    p/s : byk BB cream... ^^

    ReplyDelete
  9. padan muka dgn leonerz. lau fisha pon geram gak. hehe.

    wahhh. bestny. best ker bb cream ni ek. nak satu bb cream. mau2. hihihi

    ReplyDelete
  10. banyaknya bb cream..mintak sket..huhu...saya pun tak pernah pakai bb cream...

    ReplyDelete
  11. Banyaknyaaa BB cream. pos sini satu :P haha wekk.

    cepat2 kanlahh tarikhnya ^^ hehe .
    alaaa dia gangster manja2 je tu hihi

    ReplyDelete
  12. uikk... lepas geram la ni yee... tak pe... janji boleh hilangkan geram... haaa3x

    ReplyDelete
  13. uisshhh..mcm tu sekali..haha =)

    ReplyDelete
  14. jgn marah2 yana nnt cpt tua...hehee..
    akak baru guna BB cream...mmg makeup & kulit jd cntik...hehee cntik sbb makeup le tu bkn natural :)

    ReplyDelete
  15. nak 1 bb cream..hahah..mau ajar cmtu je..ni la ubat paling mujarab nak hilangkan geram..haahh

    ReplyDelete
  16. ahhaaa guna je...dh beli rugi la kalau x guna... :)

    ReplyDelete
  17. mmg nak try guna pun..hehe~


    sorilah pada sesape yg mintak tu..jgn marah ye..huhu~

    ReplyDelete
  18. hahaha..baru leonerz tu tau,adik guna duit dia bagi beli bb cream..hahaha.

    ala pakai je dik,kalau majlis tu lama lagi nanti beli je baru..haha.

    ReplyDelete
  19. hehe sabar ye..sis pun suka guna etude punya barang, best

    ReplyDelete
  20. ni kira balas dendam la ni ye. hehe.. guna jelah dh beli mahal2 kan. utk hantaran nnti beli lain la. hehe.. kalau simpan lama2 xrosak okla. :)

    ReplyDelete
  21. geram² manje lah ni? hee. sweet je korang. tapi beringat juge, saving kawen! ;)

    ReplyDelete
  22. nape leonerz????? xyah nak wat2 sedih2 la!

    ReplyDelete
  23. bb cream best tau. tapi aku guna yang maybeline :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA