Saturday, April 7, 2012

Sunyi~


Assalamualaikum~

Hari ni terasa sunyilah walaupun saya baru je balik rumah pukul 8 lebih tadi. Balik kerja pukul 1 pm. Pastu akak-akak kat ofis tu ajak pergi gym, konon nak kuruskan badanlah..huhu. Layankan aje. Saya sebenarnya dah lama teringin nak main boling. Dah berbulan tak main boling, rindu sangat. Tapi diorang tak nak, nak buat camne kan~

Sebelum ke gym, kitorang makan tengah hari kat satu kedai ni. Kedai ni menggunakan tema suasana kampung. Tempat makan dia adalah pondok-pondok dan pelanggan boleh pilih sama ada nak makan di pondok bersila atau di meja biasa. Memang best suasana dia. Tapi saya tak leh nak amik gambar, hp rosak..huhu :( 

Dah kenyang, kami pun bergeraklah ke gym. Dalam perjalanan ke gym, hujan turun dengan lebatnya. Pintu gym nampak macam bermangga. Nak turun pergi tengok, susah pulak sebab hujan turun dengan selebat-lebatnya. Bincang punya bincang, last-last nak tukar plan. Pergi gym kat tempat lain pulak. 

sumber google

Pusing-pusing tak jumpa pulak gym yang di cari.Last-last diorang decide nak main boling...hehe..suka saya! Berjaya jugak lepaskan rindu dengan sukan yang menemukan saya dengan leonerz ni..huhu~ :p Nak tau citer kami ni? Try klik sini~

Lepas Asar, kawan saya kat tempat keje lama pulak ajak makan sama. Saya on aje. Biasalah, orang bujang. Takde komitmen apa-apa lagi kan..hehe. Habis makan, singgah Mydin jap & terus balik rumah. Penat gak la badan asyik berjalan je hari ni. 

Balik je rumah rasa sunyi balik. Roommate pun takde, balik kampung. Sampai bilik, terus on laptop. Laptop ajelah peneman dimasa sunyi...



Leonerz??

Dia tengah busy sangat-sangat. Buat report sampai tak tidur malam. Saya pun dia tak ada masa nak layan...sedih :( Sok patutnya dia kena submit, tapi still tak siap lagi reportnya tu. Takpelah, saya tak kacau dia, cepatlah siapkan report tu ye~~~

Nak buat apa lagi pasni?? Tidur je la..huhu~~ :p

comelnye~~ rindu plak kat Leo the cat :(



25 comments:

  1. esok sy nak balik perakkk,.. yeayyy!!

    wahh,, sonok dia jalan ei.. tape leonerz tade kejap je yea.. =)

    ReplyDelete
  2. hati2 ye balik kampung tu, jangan nak ingat seronok je..huhu~~ (padahal jeles ni :P)

    ReplyDelete
  3. karukord, selamat malam juga~ :)

    ReplyDelete
  4. hihi teringat pulak kenangan main boling, hayun bola bukan main lagi last2 bola tergolek ke blkg... hehe

    ReplyDelete
  5. bila yana and leo nak ajar main boling ni?

    abis la ejam mcm nie.. ehehe...



    btw, untung ler bro leo tu, ade orang sayang kan.. uhurk3~

    ReplyDelete
  6. nak wat mcmana leonerz bz buat keja. nnti dh setel blehla luang masa utk yana plak. sabar ye... :) bestnya main boling.

    ReplyDelete
  7. Apa2pun sabar ya...anggap semua kerja ringan ja..pasti tak jadi beban tu

    ReplyDelete
  8. LAME NYE TAK MAIN BOLING. HUHU. (mcm pndai sgt. hee.)

    ReplyDelete
  9. dik apa nama restoran kg tu?mcm tau je,ngeee..


    bowling akak berapa kali je main,sebab bila main rasa tak confident..ramai lak org tengok2..segan la..dah la tak pandai..haha..akhirnya tak jadi la akak penganti pemain bowling negara tu..hahaha

    ReplyDelete
  10. hehe..zz sup tulang kak..baru first time saya g sana..hehe~ :p

    ReplyDelete
  11. nur pun lama xmain boling..huhuh
    kalau main balik ni, kompom masuk longkang..hehehe

    ReplyDelete
  12. Kalau sunyi memang bagus tidur takyah nak fikir ape pun kan.terapi yang baik tu ^_^

    ReplyDelete
  13. deqla lagi la x pernah main bowling...hahaha... x larat nk angkat apatah lg baling...hihihi...

    ReplyDelete
  14. linda x minat main boling...hehe, sabar ye, nnti leonerz dah settle keje dia boleh la jupe yana..:)

    ReplyDelete
  15. dah lama sangat saya rasa saya tak main boling..huhu

    ReplyDelete
  16. main boling...huhu..zaza pernah pg tp xpernah cuba..masa tu teman kakak...

    ReplyDelete
  17. lama juga x main boling ni...akak terer tau...caye la akak terer bab bola msuk longkang...hehehe

    ReplyDelete
  18. sweetla kak yana dgn leonerz ni..jeles i taw..hehe

    ReplyDelete
  19. sue pon sunyi jugakk tanpa suami kat sisi :'(

    ReplyDelete
  20. sunyi yee..meh la guling2 ats katil..hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA