Monday, February 13, 2012

.:BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU:.


Assalamualaikum...

klik banner untuk info lagi~


Blog saya ni memang menarik sangatlah sebab banyak ilmu yang boleh dimanfaatkan dalam blog ni..hehe~~
Blog  ni lebih kepada perkongsian pengalaman hidup saya. Sini juga tempat saya menambah lebih ramai kenalan di antara bloggers Malaysia dan berkongsi ilmu sesama sendiri :)

Saya rasa semua entri saya menarik..hehe..tapi yang paling menarik yang ni la kot ;


sebab: dapat kenal ramai bloggers dengan lebih rapat :)








P/S: Boleh tak camni je?? hehe~~ 

32 comments:

  1. wahh, mcm best nak join jgk lah :D

    ReplyDelete
  2. Cik Nur:

    Hehe..atas dorongan & sokongan Cik Nur lah saya join~~~ :p

    ReplyDelete
  3. assalam .. hye gorgeous =)

    follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

    ReplyDelete
  4. hi! singgah dari blog abg ben :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. Salam singgah n follow sini...
    Salam perkenalan dari fendy

    jemput singgah

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
    keep it up ^__^
    Inilah masanya untuk bertukar..

    ReplyDelete
  7. hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  8. deno datang dari blog abg ben! done folow sini! :) jom ke blog deno... nak tak? heee (^_^)

    ReplyDelete
  9. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
    Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
    Hehehe...Thanx ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  10. Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  11. follow dari segmen BA . .
    singgah lha blog kite pulak . .

    http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen ngan abg ben ye! =)

    ReplyDelete
  13. singgah dr segmen abg ben,jum datng sini ... http://mawarmialah.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html....

    ReplyDelete
  14. from blog BA ..nice blog :)
    keep it up:)
    salam perkenalan dari qarr.hehe

    ReplyDelete
  15. Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

    Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

    Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

    Sama lah segmen kita kt BA !
    Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

    Jom tgk entry sy pulak blog sy pula.
    www.pelangianoy.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. jalan jalan ke blog yang mesti dibace ni & follow juge. lucky no 195. hee. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan dari Sihatimerahjambu
    Datang dari segmen yang sama.Hari ni last jejak balas kengkawan.

    Jemput singgah sini

    azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA