Wednesday, March 21, 2012

#Missing you dreadfully~~

Assalamualaikum..

Coretan buat insan yg bernaung d hati...
Bila dekat asyik bergaduh walaupun hal kecik je..
bila jauh rase rindu nak bergaduh plak..
shari xgaduh xsenang duduk..
Bila die mesej@call slalu kadang2 rase bosan jemu plak..

die ni xkan kehabisan kedit ke ape??
tp bila xmesej@call ke hmmm rase rindu yg trsgt membara d kalbu...
baru tau, die la pneman yg sjati...

Bila dgn membe2 time tu la sibuk nak cal ke pe ke bz body gler...
tp bile sunyi time tu la dtg rase kesepian yg teramat sgt rindu kat die..
senyum ktawe tangisan marah die mcm alunan muzik...
chorus die time marah la.. skit telinge berbekam dkalbu trguris dhati rase nk bg kaki je..
tp biler xde marah2 bebel ke pe ke hehe sunyi plak huhu
baru tau, die la pghibur yg sjati...

Dulu siap ciptakan lagu untuk die cal die tiap2 malam(mase mengorat dulu2 huhu)..
tp skang ni susah sbb masing2 dah keje..
tp janji pd die xpenah d mgkiri lg..
janji pd die, "abg xkan xmesej @ xcal walaupun shari"..
emm sjak bpisah abis blaja dulu smpai skg janji tu masih trjage dgn rapi wlaupun cbuk dgn keje..
hrp janji ni terjage smpai bler2...

4 tahun bkn 1 mase yg pnjang sbnarnye..
sbb dugaan dmi dgaan yg dtg mmbuatkan kite lupe tntang mase..
tp igtlah, susah snang kite akan tetap bersame...
iklas dari Leonerz...

                             

p/s:  Hanye sbuah coretan buatmu dikala aku mrindukan kamu..  YANA LIBRA....



Pesanan dari Yana L: Saya outsation 3,4 hari ni..mgkn xde masa untuk jalan-jalan ke blog korang semua..tp jangan risau pas abis keje ni, saya jalan sampai pengsan kat blog korang ye..huhu~~ :D

29 comments:

  1. adat lah tu bila dekat benci-bencian bila jauh rindu-rinduan..huhu

    ReplyDelete
  2. deqla: emm btul la tu huhu tp yg rindu tu kdg2 lg skit huhu

    ReplyDelete
  3. wah..jangan rindu-rinduan sangat..cepat2 langsung nya..heehe

    ReplyDelete
  4. semoga berbahagia selalu ye yana & leonerz :)

    ReplyDelete
  5. 4 tahun...sya 7 tahun..dpt bayangkan tak?? huhu..klik churp2 kamu..(^_^)

    ReplyDelete
  6. Luahan seikhlas hati dari leonerz buat yana..!

    nur doakan moga hubungan kamu berdua sampai ke jinjang pelamin..!

    sampai masa, cepat2 langsung ye...

    ReplyDelete
  7. baru bukak blog..huhu...ikhlas ke ni leonerz????

    ReplyDelete
  8. semoga kekal abadi:) saye pon rindu jugakkk :)

    ReplyDelete
  9. Oh ni leo ea?baru sy faham ada 2org dsini..ehehee

    biasa la tu, selagi x kawin..
    Kirim slam kat Yana k..

    ReplyDelete
  10. semoga berkekalan hingga ke akhirnya. :) so sweet :)

    ReplyDelete
  11. romantika de amour.. bgus leon.. yana bace konfirm terharu sgt2

    ReplyDelete
  12. comei nya yana... nak gak cam ni..

    ReplyDelete
  13. tak pe2..kje dulu lepastu baru bw k..hehe

    ReplyDelete
  14. ngeeee...sweet je baca luahan hati ni..hihi.
    doakan hubungan yang terjalin berkekalan hingga ke jinjang pelamin kemudian seterusnya ke akhir hayat.amin~

    sampaikan salam rindu dgn yana ye :)
    thanks.

    ReplyDelete
  15. sweet je..hehe :) oooooo kak yana outstation...pttla xjalan2..hihi rindu akk ;)
    cepat balik ye. ;p

    ReplyDelete
  16. amboih. sweet ok. kongsi satu blog. update blog untuk luahkan hati dah perasaan... terharu kejap...


    nak buat la dengan bini saya nanti... kot2 la dia ada perasaan marah ke. so ade lah tu nak di luahkan dalam blog.. :D

    ReplyDelete
  17. emm tq sume.. bc pun dh sweet pe lg org yg mrasainye.. sweet sour lg huhu
    yg kim slm tu insyaALLAH leo smpaikan..

    p/s:
    rindu yana L bebel n marah2=p mcm kartun hahaha hrp2 die bc ni hahaha

    ReplyDelete
  18. sweetnya....semoga hubungan berpanjangan ya :)

    BTW, suka bag x?


    Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!
    Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!Bags!

    Feel free to visit us at

    http://thepuffyclouds.blogspot.com

    or find us on FB : The Puffy Clouds

    all item below RM 50 ^.^

    ReplyDelete
  19. the puffy cloud: lawa gak beg2 tgn tu tp kene tnye madam leo la.. yana L yg nak pakai.. yana L, nak ke?? plih pastu byr sndiri huhuhu

    ReplyDelete
  20. alololo.. sweetnye leonerz ni.. yana l tgh mrajuk ke? ;p

    ReplyDelete
  21. ppuan yg garang sebelum kawen, smmgnye sgt manje bile dh kawen. huhu. sebab? mmg perangainya yg garang pade lelaki bkn muhrim. contoh macam saye lahhh. haha. yana mungkin juge. ;)

    ReplyDelete
  22. moga selalu bahagia dan hidup dirahmati. dan moga bertemu jodoh di atas pelamin;D

    ReplyDelete
  23. adat bercinta...saya lagi le lame..bulan 4 ni genapla 5 thun bercinta..sebenarnye pergaduhan tu mengeratkan lagi hubungan, same2 kene tolak ansur ye yana n leonerz..linda pun makin dah nak tunang, ade gak gaduh2...:)

    ReplyDelete
  24. hp errah pon sama rosak..beli hp yg murah je skang yang 95 rgt..yg 2 jtuh bayk kali pun ok lg..haakhakka

    ReplyDelete
  25. sweetnya..sy ni hubungan dah 5thn..bercinta baru 2thn lebih..bukan mula2 tgok dah suka..ambil masa bertahun jgk nak jatuh cinta kat kanda ni..normal la..merajuk2 ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA