Monday, March 12, 2012

Busy~~


Assalamualaikum..

Dalam seminggu yang lepas, saya agak busy. Hari ni pun busy, tp rasa cam dah penat sangat membusykan diri. Tak kira! Nak curi masa tulis blog jugak! hehe~

Sabtu pergi Melaka. Isnin pas subuh dah gerak ke Skudai, Johor. Kul 9 lebih kena pergi Kota Tinggi plak..fuh...keje driver, camni la~~

Masa drive dari Kota Tinggi ke ofis kul 12 lbh tadi pun rasa ngantok je..cam leh tertido je masa drive tadi. Bahaya betul! Ni semua sebab leonerz yang kaco tidur saya pukul 2 pagi tadi..huhu~~ :p

Pagi tadi drive laju sebab masuk ofis kul 8.30 pagi, jadi gerak dari Melaka kul 6.20 pagi..2 jam drive dari Melaka je Skudai, Johor? Cepat ke perlahan tu??

Memang best drive awal pagi sebab kereta tak banyak, speed trap pun takde sangat (yeke??)

Takde benda pun nak tulis skang ni sebab memang tengah sibuk fikirkan keje..nak harapkan leonerz, lagilah bersawang blog ni. Sibuk sangat jaga anak :p

Selamat memandu ye kepada semua. Pandu cermat jiwa selamat~~ :D




P/s: Bestnye dak2 skolah cuti seminggu~~~

14 comments:

  1. Hati2 memandu....

    p/s ; rasa nak kembali zaman sekolah jer... dpt cuti huhuhu...

    ReplyDelete
  2. tapi zaman skolah xde duit sendiri..xleh nak g enjoy2..hehe~ :p

    ReplyDelete
  3. busy ya amat tu yana...hehee apa pn hati2 ye :)

    ReplyDelete
  4. bila memandu ingtlah org yg tersayang.. :)

    ReplyDelete
  5. busy la gak kak..hehe..keje berlambak..kalau free, free sangat..

    cik nur, betul tu..hehe~~

    ReplyDelete
  6. 2 jam jer dr melaka ke Kl johor..
    nk kene report nie..
    hehe

    ReplyDelete
  7. even busy , berblog tetap penting :)

    ReplyDelete
  8. Bahaya tau drive ngantuk2...

    Berhenti seketika ek..;)

    ReplyDelete
  9. shark: alamak, kantoi lak :p

    thanx kak aine ainun, zaza~ :)

    miss nieyna: betul2..hehe

    ReplyDelete
  10. jauh ke dekat tu eik?? hahaha.. tanya balik lak.. tak tahu kena tanya lah kan..

    papepun drive carefully,, ingatlah orang yang tersayang.. hee~~

    ReplyDelete
  11. 2 jam melaka johor.. gile nye laju!! jom race!! ^__^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA