Tuesday, June 19, 2012

Re-done?? Re-do??


Assalamualaikum~

Minggu ni mood untuk berblog agak kurang disebabkan kerja yang banyak sekarang ni. Mood bertambah teruk bila kerja design tu dah nak siap,tetiba bos boleh call pulak cakap yg loading dia guna yang dia dah sms kan kat saya baru kejap tadi.

Tension betul ngan bos ni la. Semalam suruh assume aje. Hari ni suruh guna lain pulak. Dah nak siap dah. Kuantiti semuanya dah 70% siap tau!

Sekarang ni kena start dari 0% balik. Aduh, tekanan betul Baru ingat dapat ngadap blog aje Khamis ni. Nampaknya semua hanya tinggal angan-angan. Dahlah dia mesej pun masa tu dah dekat pukul 5. Dah nak balik keje dah pun. Sabar je lah~

Esok masuk ofis aje kena terus mengadap kerja tu lah. Kalau ngadap benda lain dulu, mood untuk buat kerja akan terbang melayang ke tempat lain..huhu~

google~




p/s: Apa pendapat korang tentang ex yang still luahkan masalah pada ex nye tu? Still mesej sebab nak suruh ex tu bagi semangat kat dia? Kalau saya, saya rasa geram! Takde orang lain ke dia leh cari?? Rasanya dia start contact balik secara aktif lepas kami tak jadi tunang..dah dekat 5 tahun kot..huhu :(


50 comments:

  1. perghhh....dah hampir siap tu..!

    saba jelah yana...

    tentang ex tu pulak,cm nyampah je, xde org lain ke nak cari... grrrr...!

    ReplyDelete
  2. Cik nur, tau xpe..tensi tensi..huhu~~~ :P

    ReplyDelete
  3. tulah... kerja mang mcm tu kan.. risau pulak tetibe..

    pasal yg msj balik tuh mmg tak cool.. hmm.. brg yg dah dilepaskan buat apa nak cari kan..

    ReplyDelete
  4. sabaq yerr..dugaan smua tuh..

    sy xtau nk jawab yg ptyaan yana tuh..hihii..sowi dear but sy doakan yana dpt wat yg terbek for u're job..

    ReplyDelete
  5. HaniAsyira, betul2~~

    Deq's Qienz, amin~~ :) thanx~~

    ReplyDelete
  6. wah... lg 30% nk siap terpaksa buat yg lain ek.. alahaiiii

    ReplyDelete
  7. N.Aima K, geram lah kan kak?? huhu~

    izan mama mia, tgh bersabar lg ni kak..hehe :)

    Sweet Honesty, susah nak suh tukar nombor sebab leceh..huhu..lagipun dia ade je nombor mak leo..huhu~

    ReplyDelete
  8. IntaNBerlian, tau xpe kak..saya leh cakap alahaiii la jugak je..huhu~~

    ReplyDelete
  9. malam ni cari mood utk siapkan keja esok ye. hehe..

    sakit hati jgk la kan kalo ex2 contact balik. :)

    ReplyDelete
  10. deqla dulu pun cam tu gak.. ex still cntc..dah kawen pun still jugk..cuma skng dah aman..sbb dah hmpr setahun dye x cntc..haha..aman damai rasanye...

    ReplyDelete
  11. Chic na, tu lah..malam ni bw sepuas2 hati..sok kena ngadap keje balik..huhu~

    deqla, ooo...dah kahwin pun still contact ye?? nasib baik dah tak contact lagi kan~

    ReplyDelete
  12. Ex camtu eh? tu desperate namanya. Ehh! Peace =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/mid-year-exam-result.html

    ReplyDelete
  13. mak aih.memang leh kena belasah la boss camtu.hahaha..

    ReplyDelete
  14. IGNORE!!!!!!

    ehhh..bukan suruh ignore tugasan dr boss. ignore ex yg psycho tue...jgn cari pasal okeyyy...


    keep it up your work.
    ChaiyOk!!!ChaiyOk!!!

    ReplyDelete
  15. huhu.. jgn tension2.. nnt keje yg dibuat jd xberkualiti.. bese lah adat org keje mkn gji..

    psal ex tu, klo nazmy jd yana, nazmy tak layan.. abaikan je.. let gone by gone.. pedulikan dia nak cakap apa.. jd ht batu sikit.. hehe

    ReplyDelete
  16. Lama ta lawat sini! Rinduuuu! Teruskan usaha! Ha. Kalau dia ta melebih2, tape, kalau melebih, jgn dilayan. Haaa. :)

    ReplyDelete
  17. Sian byk keje..., tp kalo memikirkan benda yg tak patut camtu lg tension. Keje pun x siap t

    ReplyDelete
  18. soal kerja... kalau kita ni just pekerja atau dalam bahasa yang agak kasar skit, kuli.. itulah jadinya.. kena jadi saya yang menurut perintah haha

    soal x -- dugaan awal yana dan leornerz... berhati2.. blum brtunang dah datang dugaan, lepas bertunang ?? darah tengah manis... beware ye lalink

    ReplyDelete
  19. siapkan satu demi satu...nanti beban tu akan kurang satu kilo demi satu kilo...hehehe
    good luck!

    ReplyDelete
  20. Pasal ex : oh kalau Mai mai terus terang mai tak suka . dan mintak di stop kan.

    ReplyDelete
  21. yana, pasal keje memang tension kan. Linda pun rase nak menangis dengan keje. Erm...yg pasal contact ex tu memang geramnye. huu..linda plak yg emosional.Kalo de prob carila org lain, jgn cari ex. bincang le blik dengan leo.

    ReplyDelete
  22. meh kite sepuk org tu...sibuk jek..huhhh
    kak yana, jgn tensi2 wokey! :p

    ReplyDelete
  23. kerja kerja..:)

    wahh..kalau boleh jangan lah cari ex tu..bila dah luah masalah tu, macam nak rapat semula..kalau boleh jangan lah layan kan..sebab takut nanti pasangan kita tak suka pula..

    ReplyDelete
  24. Hurm...saba la yana..biasa la tekan keje..sape2 jadi begitu..nyue kdng2 bengang jgk dgn bos..tp cm tu la dh nm nyer bos kan...sabar je la...

    psl ex tue...hurm..xmgalakkan sgt la...better stop contact...

    ReplyDelete
  25. byknye kj..sabar ye..bt slow2...nanti2 siap la tu...
    yg ex tu...hmmmm...sukar nk huraikan niat dia merujuk pd seseorg..

    ReplyDelete
  26. rasa nak menjerit jer bila terpaksa kena buat dr 0 semula.... huuwaaaaaa...

    pasal ex tu... geram teramat sangat... sbb sengaja nak menarik perhatian ex dia... rasa nak ketuk3 jer...

    ReplyDelete
  27. mencabar tahap kesabaran betul kan...sabau tau....

    ReplyDelete
  28. sabar2 yana...dugaan semua tu..:))

    ReplyDelete
  29. hmm...serius! memg xboleh terima...
    cerita yana ni banyak yang dah kena batnag idong penyek masha ni...huhu

    macam xg org lain nak luahkan kan??? huhu

    ReplyDelete
  30. aihhh sabO je lahhh ape nak di kato???

    ReplyDelete
  31. berat mata memandang..berat lagi bahu yang memikul

    kak hanya mampu kata sabar banyak2 ye dik :) berkat kesabaran ada hikmahnya :)

    ex tu kak tak tau nak komen apa.toksah layan kot..haha.

    ReplyDelete
  32. jgn give up.keje mmg sllnye bermasalah.ehehehehe.keep smiling girl ^^

    ReplyDelete
  33. pasal yg ex tu, hurmmm depend macam mana cara putus la. ejam still contact ex ejam. tanya pendapat, dan die pun masih mengadu apa2, walaupun dah ade pasangan masing2. but still know the limit.

    kalau kepecayaan takda dalam perhubungan, even kawan msg untuk tanya pendapat pun boleh jadi x elok... :)

    ReplyDelete
  34. lya pon xde mood minggu ni sbb x sht..msih mcari kekuatan...

    moga dpt settlekan keje tu yer

    ReplyDelete
  35. erkk, dah 70% kne stat 0% balik. sabo je la yana. sobss

    ReplyDelete
  36. takpe, siapkan satu persatu :) hehe pasal ex tu, hm mungkin dia nak awak balik kot? saya rasa :)

    ReplyDelete
  37. sbb 2 owg tua2 cakap : bila ada depan mata, tak dihargai... bila dah xda baru nak mencari..knknkn??hehehe

    ReplyDelete
  38. chill laa yana.. bee cooll.. kerja mana pernah bkurang.. :) ad pown skjap..

    ReplyDelete
  39. hampir siap dah tu..70%. takpe la, mula semula..cabaran kerjakan ada je dugaannya.


    *pasal ex tu...bahaya kot! entahlah tengok pada situasi. mesej ok2 takpelah...kalau ada bunga2 cinta bertindak ok.

    ReplyDelete
  40. sama laa sy mmg x suka ex luah masalah kat sy..cari org lain laa..haha
    selamat bekerja ye yana..
    oh ye saya x download drama korea tuh tpi tgk online jer.. kt dramacrazy.net kalau drama korea tuh best sy beli terus kt kedai dvd tpi sy beli yg cetak rompaknyer haha murah jer brpa ringgit jer..

    ReplyDelete
  41. klu solehah pn mrh jgk.yela sibuk2 je pegi cte,pegi la cari org len.

    ReplyDelete
  42. elok elok kerja ye. takmo stres². hee. pasal ex tu takde pengalaman la pulak. mungkin kalau masing² single lagi, takpela kot kan. kalau sorg dh berpunye, kne tahu batas lah. ;)

    ReplyDelete
  43. kerenah bos sukar dijangka..

    ReplyDelete
  44. kalau wa memang marah lah..x dew owg lain dia nak ngadu eh?..kalau sm..hehe

    ReplyDelete
  45. laaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaa sudah tidak berblogwalking... salam kebizian yang tidak terhingga dari teratak siFaqir ilmu..
    ...................................
    terima kasih atas kesudian meninggalkan komen (^___^)
    ...................................

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA