Sunday, June 3, 2012

GSF dah ada ahli baru~~


Assalamualaikum~~

Lepas dua hari berfoya-foya dengan kakak ngan adik saya kat Johor ni, baru sekarang ada kesempatan nak bukak blog..hehe~ :)

Memang macam-macam aktivitilah saya ngan diorang buat. Tapi tu citer lain kali la. Kali ni saya nak bagitau yang GSF dah ada ahli baru. Korang tak ke pasal GSF ni? Geng Segar Follower. Bukan senang tau nak jadi ahli group ni. Ahli-ahli wajib selalu datang ke blog ahli GSF. Kalau busy sangat pun, paling kurang seminggu sekali pun ok la..huhu~~

Senang je sebenarnya, kalau korang nak orang datang nak komen blog korang, korang pun kenalah rajin datang & komen blog orang kan? Kalau tak tau nak komen apa pun, tinggalkan jejak kat shoutbox pun ok je kot..boleh borak2..hehe~ :)

Oklah, kat sini saya nak senaraikan ahli baru GSF. Kak Arina kata, diorang still lesen P. Kalau lepas sebulan, prestasi ok, baru akan jadi ahli tetap..hehe..harap mereka ni bolehlah datang blog saya. Kalau tak, memang sedih...huhu~~ :p




4.Ayu



All the best ye calon2 baru GSF. Jangan hampakan ahli GSF yang lain..huhu~~~ :p

45 comments:

  1. HaniAsyira, akak ada calonkan awak gak, tapi tak terpilihlah..huhu..xpe..akak dtg gak blog awak slalu kan? hehe :)

    ReplyDelete
  2. hahaha.. sy kwn gak dgn ramai blogger dlm GSF ni.. secara tak langsung rasa cam sama jelah.. heee~~

    kak, esok sy final exam.. wish me all the best ei.. =)

    ReplyDelete
  3. akak no 5 hehehehe....hrp yana terima la akak dlm group GSF yg baru..Insyaallah akak akan dptkan lesen D tamo lesen P hahha

    ReplyDelete
  4. Yumida, hehe..hai~~~ :p

    HaniAsyira, hehe..tu la, xpelah..sama je kan~ :)

    ReplyDelete
  5. wanieys, insya'Allah..hehe..welcome ye kak~ :)

    ReplyDelete
  6. salam awak....

    Lya Alyani melapor diri :-)

    tp sbg blogger lbh dikenali LYAfrina ;-)

    Lya Alyani tu name kat FB

    ReplyDelete
  7. thnk u daling for featuring us chewah..pjg umur murah rezeki i feature u kat blog i okeh xoxo

    ReplyDelete
  8. LYAfrina & N.Aima K, salam perkenalan ye~~ :)

    ReplyDelete
  9. selamat kenal ahli baru...
    xde masa nak buat n3 lagi-=))

    ReplyDelete
  10. Aine Ainun, tu lah akak skang ni menyepi je..hehe..akak dah buat chat box belum ni? hehe~ :)

    ReplyDelete
  11. tulah, dh jengah dh semua blog diorg td....

    ReplyDelete
  12. Yana:::
    ala, akak x suka chatbox la,
    sebab org suka tinggai iklan kat situ, nyampah...=P

    nanti la,
    tunggu free akak Pk nak buat=)

    ReplyDelete
  13. iya..dapat lesen P.. Selamat datang la yea..(^_^)

    ReplyDelete
  14. InsyaAllah akan segar selalu. Hee. Salam kenal sis :)

    ReplyDelete
  15. seronok jalan2 ye yana.
    harap mereka2 semua tak menghampakan kami ahli2 gsf yg lain. :)

    ~Welcome~

    ReplyDelete
  16. akaak pun tk suka shoutbox hehe welcome gsf

    ReplyDelete
  17. dear ayu ahli grup baru GSF..dh lma follow dear..jemput lah ke blog..insyaAllah ayu xkan mngcewakan..hehe

    ReplyDelete
  18. welcome to the club utk yg t'calon .. hehehe ..

    ReplyDelete
  19. Tahniah kepada yg berjaya tercalon...

    ReplyDelete
  20. welcome to the GSF club..cehehee

    ReplyDelete
  21. ooo..inilah yg di katakan pencalonan tu ye yana..?

    kena masukkan dalam bloglist juga ke...?

    ReplyDelete
  22. Cik Nur, kak Arina kata ada tempoh sebulan percubaan~~ maknanya belum confirm betul2 lagi la kan~

    ReplyDelete
  23. tahniah and all the best. ;)

    ReplyDelete
  24. haraf2 GSF makin meriah lepas ni dengan kehadiran ahli2 baru ni.. ngeee..

    welcome :)

    ReplyDelete
  25. azam baru! nak mohon jadi ahli GSF!!! heee

    ReplyDelete
  26. insya-ALLAH saya takkan hampakan kamu sume.hehehe...

    salam perkenalan ye.

    ReplyDelete
  27. Banyak betul group2 dalam dunia blogging ni. Akak, satu pun tak join. Layan dunia sendiri je. Huhu. Abih tu, cemana le blog nak maju ye tak?

    ReplyDelete
  28. kami sentiasa mengalukan anda semua ^_^.. haha,sayang gsf=)

    ReplyDelete
  29. belum berkesempatan nak terjah semua .....nanti saya terjah eh...:)

    ReplyDelete
  30. CiM on 2...

    Sejak berGSF ni, laman CiM tiba2 jd meriah mcm ada kenduri kendara

    ReplyDelete
  31. Welkam2... Makin meriah la GSF...

    ReplyDelete
  32. Nak tanya kurang blog lelaki kan . agaknya kenapa ya blog lelaki tak join GFS ni, bukan nya kena dera pun ikut GFS . tengok blog Pesona tetap dalam list...walaupun kekadang seharian tak online..tetap juga ada rehat2 dari BW memanjang.tahniah yg baru tu

    ReplyDelete
  33. cikgu etuza, saya rasa blog laki yang sebelum ni macam tak pernah dtg pun blog saya..huhu..cikgu je kot yg ada singgah2~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA