Tuesday, June 12, 2012

Banner & promote~


Assalamualaikum~

Hehe..dah lama tak update rasanya. Dua tiga hari ni banyak blogwalking je keje. Sampai dah tak tau nak pergi bw ke mana lagi..hehe~~

Tadi tengok Raja Farah ni tinggalkan mesej di chat box.


Saya dapat hadiah banner..hehe..Alhamdulillah..terima kasih banyak2 ye. Saya ni mmg tak reti nak buat banner ni. Nasib baik ada blogger baik hati ni tolong buatkan..hehe~

klik header untuk pergi sana~


Sebab apa saya leh dapat banner ni? Sebabnya saya follower yang ke 333 dia. Dia ada hadiahkan header sekali tak silap saya pada followers lain.


Comelkan banner tu?? Tapi saya tak tahu camne nak guna ni. Nak kena cari tutorial ni..huhu~

Pastu pagi tadi ada lagi kejutan. Saya follower yang ke 700 Huda. Dia dengan baik hatinya promotekan blog ni. Terima kasih banyak-banyak.

klik header untuk ke blog~~

Jasa korang yang banyak tolong saya ni amatlah dihargai. Ramai lagi yang dah tolong saya dalam dunia blogging ni macam ahli-ahli GSF tu..banyak sangat sampai nak taip pun tak habis sampai esok..hehe..header saya tu pun dapat atas belas ihsan ketua GSF..hehe~

Eh, ada lagi. Kak Masya hari tu ada buat teka-teki. Saya dapat jawab dengan betul. Tapi ada 3 orang jawab betul. Dalam 3 orang tu sorang aje yang boleh dapat hadiah dengan cara cabutan bertuah. Saya ni memang tak pernah bertuah, jadi takde lah excited sangat. Sebab rasa cam tak dapat je. 


Sekali, pagi tadi Kak Masya ni tinggalkan mesej kat chat box suruh bagi alamat pulak. Alhamdulillah lagi..murah pulak rezeki minggu ni. Cabutan tu dibuat oleh anak kak Masya, Amir kat SINI. Comel je Amir..terima kasih ye buat adik Amir sebab amik nama akak ni..hehe~ :p

Last week pulak, Kak Aima ada buat ulasan pasal blog ni kat SINI. Memang terperincilah ringkasan tu. Jadi kalau ada sesiapa yang malas nak baca dari awal, boleh baca summary blog saya kat SINI je ye..hehe~



Terima kasih pada semua rakan-rakan bloggers! hehe ~ :)









p/s:hari ni mood rajin nak mempromote..hehe~ :P


30 comments:

  1. yana banner tu sangat comel hehe

    ReplyDelete
  2. wahh.. dah ada banner... deqla pun x reti nk buat...huhu

    ReplyDelete
  3. Wanieys, comel kan..hehe~

    Deqla manjew, saya pun tak reti kak..rezeki ada orang tolong buatkan..hehe~

    ReplyDelete
  4. rezeki dari sahabat blogger tu..:)

    ReplyDelete
  5. alahai sonok ea yana...rezeki tu...

    ReplyDelete
  6. tahniah.. nasib baik cepat bagi fedback kalau tak.. bagi kat orang lain hihihihi....

    ReplyDelete
  7. Masya, alamak..akak nak bagi kat orang lain?? huhu~~ menangis tak berlagu saya nanti..hehe :P

    ReplyDelete
  8. wahhh...yana dah ad banner laa...so cute, nk banner gak la..ahahahahah

    itu maksud blog yana mmg best :)

    ReplyDelete
  9. comellah banner yana..!

    bertuahnyer yana.. :)

    ReplyDelete
  10. hehe..mmg comel sangat..suka suka! hehe ~ :)

    ReplyDelete
  11. nyue, malu lah cakap camtu..hehe~ :P

    ReplyDelete
  12. bertuah badan ye dik :)..tahniah dik..:)

    lama akk tak jenguk kamu:) yana sihat?

    ReplyDelete
  13. wah, lama betul tak nampak akak..hehe..sihat aje kak~ :)

    ReplyDelete
  14. untunglaaaa dieee. comel banner tu!! ;)

    ReplyDelete
  15. untunglah ada org dapat header free.. huhuhuh.. dapat lagi hadiah.. kene riview lagi.. wahhh.. ini sudah baguss..hihi

    ReplyDelete
  16. thanks yana :)
    banner tu da letak kan? cume kne letak kotak kod.. nanti senang blogger laen nak ambek..yana cube tuto nie

    http://www.lyssasecret.com/2011/03/tutorial-kotak-kod-untuk-banner.html

    insya allah jadi, kalau nk farah buatkan pown boleh.. nnty bgtaw ea :)

    ReplyDelete
  17. wahh untung berganda2 yana. bertuah betul.
    kiut je banner tu. :)

    ReplyDelete
  18. dah lama is xmelawat sini..... windunya
    ada penyakit xbopa ajin skit 2,3menjak ni... hehe (^___^)

    ReplyDelete
  19. salam syg... thx jenguk blog sye.. sye amek banner awk ye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA