Friday, June 1, 2012

Mimpi ~


Assalamualaikum~

Semalamkan saya ada bagitau yang saya dengan leonerz cam ada perselisihan faham..huhu..malam kelmarin saya mimpi dia pujuk saya..

Dia cakap pada saya,

'Saya sayang sangat awak.'

'Saya sayang sangat awak'

'I want little Mastriani sit on this chair' kata dia sambil menunjukkan kerusi study dalam mimpi saya tu. Tetiba cakap bahasa Inggeris pulak kan. Gembira tak terkata bila dipujuk rayu camtu. Siap dah rancang untuk anak-anak..huhu~~

Eh?

Jap-jap, rewind balik.

Mastriani??

Apsal Mastriani pulak keluar dalam mimpi saya ni?? Korang kenal tak siapa Mastriani ni??

Malam tu saya baru habis baca buku siri 'When the lightning strikes' oleh Meg Cabot. Mastriani ni salah sorang watak utama dalam novel tu.


Jess Mastriani & Rob Wilkins. Rasanye Rob Wilkins tu yang cakap camtu dalam mimipi tulah. Saya pulak jadi Jess Mastriani..hehe~

Sampai bawak ke mimpi. :p

Tapi, agak kecewa sebab tu hanya mimpi dan bukan leonerz pun dalam mimpi tu..huhu :p



34 comments:

  1. ahahahahh...kelakar la yana nie..siap bleh mimpi2 ag..ternyata yana mmg syg/rindu dgn leonerz taw...nty dia akan pujuk yana tuu..jgn nk ambk hati sgt..

    ReplyDelete
  2. hehe..mmg lawak aje mimpi tu..tgh hepi2, rupa2nya org lain~ :p

    ReplyDelete
  3. mcm tu la jadinya kalo kite byk berfikir psl tu kan...smpai terbawak2 dlm mimpi..deqla semlm mimpi sedeh, sedar2 pagi tadi ada airmata, basah pipi deqla nih! smpai terbawak2 kat luar pulak...hukhuk

    ReplyDelete
  4. amboih k.yana.. ni terlelap sambil baca lah tu..

    ReplyDelete
  5. deqla, huhu..tu lagi ekstrem tu..sampai menangis2~~

    ReplyDelete
  6. HaniAsyira, dah habis baca la..pastu baru tdo..hehe :p

    ReplyDelete
  7. amboiiii smpai masuk dlm mimpi!

    ReplyDelete
  8. munnafendy, tau xpe..lawak betullah rasa :p

    ReplyDelete
  9. hahahha...geli ati baca..tetibe kuar matriani lak yea.. bole pula terbawa2 dlm mimpi..best jugak tu..hihi

    ReplyDelete
  10. sweet Honesty, hehe..xtaulah nape lem masuk dalam mimpi..hehe~ :p

    ReplyDelete
  11. lahh yana..
    sampai termimpi-2...
    sabar k,
    kalau rindu pergilah jumpa..
    kalau ada masalah,
    berjumpa, face to face...
    luahan apa yang terbuku dihati..
    k, jangan sedih-2 tau..
    smile yana.. :)

    ReplyDelete
  12. hihi. smpai terbawak dlm mimpi tu, siap de watak dlm buku. Rindu sgt le tu kat leonerz. Jngan sedih2, nnti leonerz mesti pujuk yana..:)

    ReplyDelete
  13. sheila, hehe..ok je ni..x sedih2 pun~~ :)

    Linda, hehe..pujuk la sangat..huhu~ :p

    ReplyDelete
  14. Adehh. sampai terbawa2 ke mimpi. hehe :)

    ReplyDelete
  15. Lol.. Funny post =D
    Meg Cabbot's books are awesome <3

    ReplyDelete
  16. hahaha.. watak dlm buku boleh bawak ke dlm mimpi lak. siap jd leonerz lg. mungkin mimpi tu akan jd realiti kot. :)

    ReplyDelete
  17. hahaha smp mimpi ye yana =p
    tp ok lah sbb dlm mipi tu yana jd heroin kan,anggap je leonerz yg cakap :)

    ReplyDelete
  18. wah..mimpi speaking omputih..hebat..=)

    ReplyDelete
  19. hahahahaha...mimpi bagai kak yana nih..=p

    ReplyDelete
  20. wahh smpai masuk mpi dear ;-)moga semua ok ya,ayu doakan ;-)

    ReplyDelete
  21. haha..ni mesti kes baca sebelum tidur kan? tu yang bawak sampai ke tido..

    pasni tengok Masha pulak sblm tidur..nanti mimpi Masha..kikiki

    ReplyDelete
  22. haha. Sampai masuk dalam mimpi. :D

    ReplyDelete
  23. alak dikk kira dia pujuklah tuh tp melalui mimpi...hahaha..sabojerlah den!takder apalah nnt oklah dia ek ek

    ReplyDelete
  24. alololo..takmo gaduh2 lelama ye dik :)
    biar seorang api seorang air,jangan dua2 api..kang terbakar satu bandar lak..haha.

    take care dik :)

    ReplyDelete
  25. Alahai Yana tak mo gaduh2 ye...:)
    senyum2 cikit...

    ReplyDelete
  26. hehe... punyala menghayati watak sampai masuk mimpi noh (^___^)

    ReplyDelete
  27. huhu mmg selalu cmtu ..bila kt emosi n pkara2 yg kt buat sebelum tido mpengaruhi apa yg kita mimpi :)

    ReplyDelete
  28. hadoiiiiii. sampai ke mimpi tu. sabor ye.mane si leo ni. meh sini akak cepuk sket. hehe.

    ReplyDelete
  29. haha..cepuk ckit die kak..dia kan dkt je ngan akak..hehe~~ :p

    ReplyDelete
  30. ni mesti terlalu rindu leo ye sampai termimpi2..

    ReplyDelete
  31. len kali tido,cuci kaki dulu ye :)

    ReplyDelete
  32. heheee...
    sampai termimpi2 yana=))))

    lama x jenguk Yana..=)))
    datang jenguk malam2 nih===

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA