Friday, May 18, 2012

Kesian Shah Rukh Khan~


Assalamualaikum~

Sekarang ni saya tengok banyak bloggers hentam Shah Rukh Khan pasal kes yang dekat perbalahan dekat stadium kriket di India. 

Dia dikatakan mengeluarkan kata-kata kesat pada pengawal stadium tu. Ada audio pasal perbalahan ni kat youtube, cari je..tapi permulaan pergaduhan tak sempat dirakam, jadi saya tak nak kata sape salah , sape betul..hanya orang yang ada kat sana je tau~

Kisahnya macam ni, Shah Rukh Khan ni nak bawak sekumpulan kanak2 main kriket kat stadium tu. Masa tu perlawanan kriket baru habis setengah jam camtu lah. Dia salah sorang pemilik pasukan kriket yg baru lepas main tu. Tujuan dia bawak budak2 tu sebab nak bagi diorang main dengan pasukan kriket dia tu lah (kalau tak silap). 

Tapi guard kat sana tak bagi, lalu mengeluarkan kata-kata kesat pada SRK ni. SRK pun bengang, pastu dia pun naik angin gak. 

Tapi, bila fikir-fikirkan...macam mustahil je SRK leh naik angin tanpa sebab kan? huhu~~

Bawah ni video pendek penjelasan dia mengenai isu hangat ni~~








p/s: Semalam baru tgk citer Kabhi Kushi Kabhi Gum , siang tadi tgk Kuch Kuch Hota Hai...terperanjat bila tgk kat youtube keluar isu ni tadi...huhu~

26 comments:

  1. huhu tulah tadi tengok kat berita gak kata srk bengang sbb jurulatih tu kasar ngn bdak2 tu..

    ReplyDelete
  2. setuju..xkan la srk tu nak ngamuk tak tentu pasal kan?? msti la ada sebab disebaliknya..

    Selamat malam yea cik yana..(^_^)

    ReplyDelete
  3. sis, tu..macam ada terbaca jugak yg tu..huhu~

    sweet honesty, selamat malam..hehe..nasib baik ada yg sokong..hehe..

    ReplyDelete
  4. sue, hehe..ada lagi org yg setuju..thanx~~ :D

    ReplyDelete
  5. sy ada jg dengar cerita psl SRK dlm hot FM. dua2 pun mcm benggang. kesian.

    ReplyDelete
  6. salah faham la tu kot. hanya SRK yg tau citer sebenar. :)

    ReplyDelete
  7. niat dia baik kan sebenarnya... disalah erti.. hmm..

    ReplyDelete
  8. kasihan juga bila baca kisah ni..

    ReplyDelete
  9. erm..x tahu nk cakap mcm mn,sapa yg salah sbb ai pun dgr dlm hot fm je,yg pastinya mesti ada salah fhm kan =p

    ReplyDelete
  10. setuju .. hani ade gak terbaca psal cter srk nie .. mesti ade slh paham kowt .. kter punn x twu kan ..

    ReplyDelete
  11. Mcm la SRK ni... Done follow here... Hit me back ye

    ReplyDelete
  12. minat srk la ni eh? huhu. tgk cite tu kat tv ke cd? ;)

    ReplyDelete
  13. saya tak tahu apa2 ....akk nak singgah senyum untuk kamu je ye dik..ngeee...

    ReplyDelete
  14. xkan de org yg nk mengamuk x tentu psal kan. Kdg2 dorang ni suke besar2 kn cite. Kite pun xtau sape yg slah kan.

    ReplyDelete
  15. saya tak tahu pulak pasal isu ni...ni baru tahu..

    p/s : nak cabut huruf-huruf tu, just kopek je kuat-kuat..:)

    ReplyDelete
  16. kalo kite pun xkan nk naik angin tanpa sebab...mesti la bersebab kan...tetap sokong SRK sbb sy peminatnya sjk skolah...hihihi... :)

    ReplyDelete
  17. persepsi wartawan yg bikin issue nieh jd pns jerk..

    ReplyDelete
  18. shah rukh khan emo? bile nye tu? nape aku macam takde pape idea pun mengenai ke emo an die? hmm.. tapi betull.. takkan tibe2 leh emo.. mesti ade sebab nye ni..

    ReplyDelete
  19. ney sume salah faham jew. kat facebook ney, cepat jew sebarkan mende yang belum tentu kepastiannye. takkan tetibe orang nak mengamuk plak kan. laen la owg gile. huhu

    ReplyDelete
  20. sape yg tak mengamuk lau camtu kan.
    sian SRK.

    ReplyDelete
  21. ANDA DITAG.,. HEE..
    http://deliarayushe.blogspot.com/2012/05/special-giveaway-by-aziera-adenan.html

    ReplyDelete
  22. kalau takde punca takkan nak bergaduh sesaja...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA