Thursday, May 24, 2012

Coretan malam hari~


Assalamualaikum~

Malam ni nampaknya broadband dah mula laju. Tapi masalah sekarang saya takde idea nak tulis apa. Dah lama rasanya saya tak menulis panjang-panjang dalam blog ni..huhu~~

Dulu saya buat blog ni sebab nak tulis pasal isu-isu yang saya tak puas hati. Untuk meluahkan pandangan saya. Dulu nama blog dan url lain..hehe. Semuanya terpaksa ditukar atas sebab isu-isu hangat yang saya tulis. Oleh sebab tu sekarang ni saya lebih selesa kalau orang tak tahu siapa saya. Takkan ada yang sakit hati..hehe~

Lagi bebas nak menulis apa saja kalau orang tak kenal. Nak jiwang yang terlampau pun boleh..huhu :p

2 dan 3 Jun ni cuti kan? Korang ada plan ke pergi mana-mana? Saya? Patutnya ikut mak saya bercuti ke Sabah, tapi tak jadi sebab dulu saya pernah bagitau yang saya nak tunang kan? Mungkin ramai tak tahu, sebab saya pun tak nak orang tahu sebenarnya. Tapi dah ada beberapa orang yang bertanya. Jadi saya cuma nak bagitau, saya dan leonerz tak jadi tunang minggu depan. Majlis kami kena ditangguhkan. Bila? Biarlah rahsia :p

Apa pun tolong doakan yang terbaik buat kami ye :)

Rasa tak best lah duduk jauh dari family dan orang tersayang ni. Rasa sunyi la. Kawan memang ada, tapi takdelah selalu sangat jumpa. Bila duduk kat bilik sorang-sorang, rasa cam bosan aje. Kalau kat rumah, tak sempat nak rasa bosan sebab banyak benda boleh dibuat. Kucing pun banyak, boleh hilangkan rasa bosan.

Macam mana tak bosan kan? leonerz tu sampai sekarang masih di tempat kerja dia. OT. Memang bagus dia kerja, dapat duit lebih sikit. Tapi serius, nak borak-borak, cerita apa jadi hari ni atau semalam pun tak sempat. Selalunya tengah malam baru dia balik rumah. Call saya pukul 1 pagi. Saya tak sedar pun saya borak apa denga dia..huhu~~

Banyak sebenarnya nak cerita kat dia. Contohnya semalam masa lunch, saya jumpa member dia. Semalam officemate saya main bukak aje pintu kete tak tengok belakang sampai pintu kereta saya kena langgar dengan motor. Dan dia langsung tak minta maaf pada saya. Sakit hati saya. Nak cerita kat leonerz? Emm...kalau dah tengah mamai, semua benda yang saya nak cerita dah tak ingat dah.

Macam manalah kalau dia kena kerja kat pelantar? Macam mana kalau dia kerja kat laut?Kalau 2 minggu kat laut, 2 minggu gaklah tak leh nak contact langsung. :(

Memang boleh kumpul duit banyak sikit macam tu....tp..dahlah sekarang nak jumpa pun susah. Camne nak kahwin camni?? (ada kaitan ke??)

Sekarang hanya kerja dan blog buat masa saya terisi..huhu~~


Tetiba teringat kejutan yang leonerz buat hari tu~ :p





p/s:malam ni mood nak menulis~ :p

42 comments:

  1. haah erk..cana nk kawen erk?? moga semuanya dipermudahkan la yea cik yana n leo.. ~

    ReplyDelete
  2. sweet honesty, time kasih ye..huhu~ :D

    ReplyDelete
  3. hahaha..kalau dah mamai bunyi sengau je la yang terkeluar dik..haha..


    semoga semuanya dipermudahkan buat kamu dik :) amin~

    ReplyDelete
  4. kak arina, haha..tau xpe..kadang2 tak pasal2 dia kena marah tanpa saya sedar..hehe :p

    ReplyDelete
  5. Linda baru nk tnye pasal bile yana nk brtunang. Sebb prnah bce yana ckp nk tunang ujung bln ni kn. Xpe yana,linda doakn segala urusan yana n leo dpermudahkn. Gigih leo bkerja kn...:-)

    ReplyDelete
  6. fisha doakan yg terbaik tok yana & leonerz :)

    ReplyDelete
  7. alaaaa.. baru nak g melaka tgk k.yana tunang... keh2..

    insyaallah,, ada masa terisi bersama nanti.. =)

    ReplyDelete
  8. mamai takpe lagi kot, kalau tak sedar lgsg bunyi tepon, lagi haruuuuuuu. hehe.

    ReplyDelete
  9. pasni kena main tulis2 surat la plak camtu. boleh citer semua yg tergendala tu. hehe.. sabar yana. Insyaallah, ada jalannya.. :)

    ReplyDelete
  10. moga Allah permudahkan segalanya tuk Yana...
    btul la kalo time tdo mmg cakap mcm2 kan.teringat tgh tdo pastu kwn call esok pg dia tnya,smlm cakap apa x phm lgsung,tnya lain jwb lain...hahaha

    ReplyDelete
  11. sue doakan yg terbaik buat Yana!=)

    ReplyDelete
  12. terima kasih :') ...moga urusan kite semua dipermudahkan..hehe~ :)

    ReplyDelete
  13. hehe kena faham kerja dia.. hehe untuk masa depan korang jugak kan hehe

    ReplyDelete
  14. semoga cepat kawen...amin :)

    ReplyDelete
  15. bila nk tunang tu..amboiii rahsia sokmo cik yana kite ni...yg pntg bila da tng tu upload la pic tunang k!! :)

    ReplyDelete
  16. kalu ada jodoh tak kemana la yana...akak pon berjauhan jugak dengan hubby..huuu...

    hb kat JB akak kat yong peng...
    bile nak tunang tu Yana..heee...nak g tgok ni..kih kih..;)

    ReplyDelete
  17. huhu dugaan ni..tkpe2 klu mmg jodoh ia menjadi juga :)

    ReplyDelete
  18. semoga jodoh berkekalan yer..aminnn

    ReplyDelete
  19. wahh tahniah.. semoga segalanya dipermudahkan yaa... so sweet..

    ReplyDelete
  20. nyue doakn yana n leonerz bahagia...
    =))

    ReplyDelete
  21. errkkk...terkejot bila baca kwn xminta maaf bila pintu kereta yana kena langgar..?

    adehh..lemah dgn mnusia mcm ni tau..! yana mintalah ganti rugii..!

    ReplyDelete
  22. hargailah orang yg menyayangi ya

    ReplyDelete
  23. suweeetnye yg last tuu . BF saya pun tak pernah bt cam tu . dia tak romantik . haha :D

    ReplyDelete
  24. dya kalau mamai xsedar apa yg dya ckp..hahahah..

    ReplyDelete
  25. atoto,sweetnya.. All de best akak dengan dia=)

    ReplyDelete
  26. hehehehe . cewah2 . sweet nyew . hehehe

    ReplyDelete
  27. situasi saya pun macam ni juga...time saya free dia busy..time saya busy dia free..dah seminggu tak dapat berbalas mesej cerita macam-macam..-__-"

    ReplyDelete
  28. ala. biase la tu. time ni la nak keje mase muda, cari duit. t sape jgk nak kawen kan, hidup bersama. :)

    ReplyDelete
  29. Semoga semuanya dipermudahkan buat Cik Yana :D Dan semoga sentiasa berbahagia :)

    ReplyDelete
  30. Aiceh, untunglah ada org sayang :') Semoga berbahagia. Kito gewe pun takdok lg, huhu

    ReplyDelete
  31. camner nak kawen??? errkkkk....apsal tanya soalan tue erk?
    jarak dan waktu tak akan mengubah apa2 kalau sudah suratan jodoh kamu dgn nya.... jln termulia adalah berdoa yeaaa darling:)

    ReplyDelete
  32. isnya'Allah..time kasih doakan kami..hehe~~ :)

    cinta misteri, bukan jarak dan waktu masalah utam..masalah utama duit~~~ huhu~ :p

    ReplyDelete
  33. yana,kalau jodoh semuanya akan dipermudahkan=)

    ReplyDelete
  34. bersabar la yer maybe sume tu dugaan..moga2 jodoh akan berkekalan aminn =)

    ReplyDelete
  35. tak yah tunangla, kawen trus je...dpt jimat duit..ehehe

    ReplyDelete
  36. ku-cit, kalau family bagi nikah terus senanglah, tapi sekarang ni sebaliknya....huhu~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA