Thursday, May 24, 2012

Busy & Slow ~


Assalamualaikum~

Terperanjat ada entri dari leonerz kat bawah ni...huhu..suka suka~~ :p tapi tak yah nak puji2 si leonerz tu sangat..kembang pulak dia nanti..hehe~

Sekarang ni kat ofis agak banyak kerja. Kat rumah pulak broadband slow yang amat sebab asyik tengok youtube je kot. Memang nak bukak mana-mana blog pun tak lepas. Nak bukak facebook pun tak leh. Jadi saya nak minta maaf banyak-banyak sebab tak boleh nak jenjalan kat blog-blog korang semua. Semalam pun baru tau dah ada ahli GSF yang baru..huhu..sabar ye korang semua..mana yang saya tak masukkan dalam bloglist tu lagi bagitau tau..takut terlepas pandang~








Atas ni list-list baru untuk GSF ye..huhu..banyaknye~~~ (sumber SINI) Sekarang GSF dah ada FB page sendiri jugak..hehe..hebat betul ketua GSF ni aka kak Arina.

Ada masa, saya akan bw kat blog-blog korang. Kalau saya takde bw tu maknanya saya busy ye..jangan marah tau..huhu~~





p/s: baru dapat online, tadi internet kena potong sebab company tak bayar bil..huhu~~

15 comments:

  1. blog adik tak ada pun?? :(

    ReplyDelete
  2. ni group segar follower la dik..huhu..uncha nye blog takde dalam blog list akak ke? rasa cam dah letak dah??

    ReplyDelete
  3. pelan2 kayuh ye...kami memahami kalo x smpt nk BW tu...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. wah... dah bertambah ahli group...
    Happy BW blogger...

    p/s : sy dah join page GSF... :D

    ReplyDelete
  5. deqla, time kasih memahami..hehe~~

    masz, banyak ahli yg saya tak terlawat..huhu~~

    ReplyDelete
  6. hehe..ketinggalan yea.. tepaksa la sweety buka fb cmne..dah ada FANPAGE..haruslah LIKE kan..hihi

    ReplyDelete
  7. nak wat camne kan yana. takpela nanti boleh qada' bw bila dh tak bz & lain dh laju. :)

    ReplyDelete
  8. oh ye yana, kalo nak tau harga coklat tu tgk kat page ye. kat blog cik na mmg tak reveal harga. hehe.. :)

    https://www.facebook.com/cikna.chocolate

    ReplyDelete
  9. Best sgt bila bleh join GSF. Rasa cam ada family besaq dalam dunia maya ni...

    ReplyDelete
  10. owh , blog nie ada dua admin rupenyer.. hehe

    ReplyDelete
  11. patutlah lame tak nampakkkkk. ;)

    ReplyDelete
  12. hehehe GSF yg meriah sokmo kan..

    ReplyDelete
  13. nurulpun masukkan slow2 dalam list..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA