Wednesday, November 18, 2015

Pengesahan di ruang komen~

Assalamualaikum~


Hari tu ada terbaca blogger tak suka kalau keluar ; I'm not a robot masa nak komen tu. Saya punya blog pun keluar macam tu jugak. Setting dah ok. Tak tahu kenapa keluar lagi benda tu.






Tapiiii, korang jangan risau. Kalau nak komen tekan je butang send komen tu. Buat derk / tak tahu je dengan robot tu. Sebab komen korang still akan publish walaupun tak menjawab robot tu. Benda ni saya dah try buat. Memang boleh je.

Ada sesiapa tahu tak kenapa?

Oleh demikian, rajin-rajinlah komen kat blog saya ni ye :)




Nak tengok gambar-gambar kebetulan yang memang kelakar macam kat bawah ni? Kat SINI atau gambar bawah ni~

Adde

8 comments:

  1. hihihi..ujian kejujuran tu..pengakuan paling jujur...

    ReplyDelete
  2. hyy...yna L...sorry ler xjemput ye...hehe...awat xkuar gambar ke? cek tengok ok jah tu :-)

    ReplyDelete
  3. yeke ros??

    camne eh nak buat niii..huhu

    ReplyDelete
  4. saya boleh je publish..jgn klik robot tu aje

    ReplyDelete
  5. aida sgt geram dgn robot tu, yana.
    tak boleh yana.
    kalau x tekan, tak publish :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA