Thursday, November 26, 2015

Dugaan di saat nak bergembira~

Assalamualaikum~

Baru nak hepi-hepi balik ofis. Hari ni ada dinner, makan free hepilah kan? Lama tak makan free ni. Adam saya dah kawtim dengan babysitter dia. Nak amik lambat sikit. Berat rasa hati nak amik lambat , tapi dah lama tak join department makan camni sebab selalu tolak sebab tak nak tinggal Adam.

Pergi kat Kereta nak gerak pergi tempat dinner. Sekali nampak benda ni:



Terkejut ke tak terkejut rasa-rasanya tu? Tayar sudah bocor! Masa bila kena pun tak tau lah. Try jalan sikit terasa pulak gelung-gelung rim tu.

Adoiiii...dugaan sungguh..

Nampaknya terpaksa batalkan niat nak join dinner tu. Sejam dah tunggu dalam kereta ni. Nak mintak tolong orang tak sampai hati. Hujan ni, lagipun saya tak rapat sangat dengan geng-geng lelaki. Tunggu husband je la kita ye~

Sekarang ni rasa baik tukar sendiri daripada tunggu. Penantian tu satu penyeksaan! Huhu..syukurlah husband nak tolong~

Tolonglah sampai cepat my dear husband. Kalau tak bini awak ni nak tukar sendiri sorang-sorang!

Mampu ke? Cakap je lebih :p

Tu lah. Tinggal anak kat babysitter lelama lagi. Tu yang jadi camni..huhu..next time kena bawak Adam sekali kot....hmmmm...


Rahsia Bagaimana 5 Perkara Yang Ada Di Kereta Ini Buat Korang Nampak Berani & Bergaya!


9 comments:

  1. ada hikmah di sebalik dugaan tu yana.
    ada rezeki lain nak dtg in shaa Allah :)

    ReplyDelete
  2. memang dugaan betul..disaat baru nak bergembira..

    ReplyDelete
  3. Petanda Adam tak bagi ibunya keluar lama2 lah tu.. ;)

    ReplyDelete
  4. Kalu hany pun tunggu husband. Kena belajar jugak kan sikit2 psl kete ni. Senang kan incase ada apa2..

    ReplyDelete
  5. Ada hikmah tersendiri... cobaaan...

    ReplyDelete
  6. Erkk klu camtu LM tak berani nk bawak. Kempis betul

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA