Friday, November 27, 2015

Hadiah buat hero~

Assalamualaikum~

Hadiah buat hero? Siapa pulak hero tu? Of course lah husband tercinta..he he..hero no. 2 si budak kecik Adam la kot.. :p

Terima kasih buat hero tersayang sebab jadi Superman masa tayar pancit semalam. Tayar bocor kecik kot. Husband tendang-tendang , pastu cakap boleh lagi nak drive bawak pergi pam kat stesen minyak ni.

Jadinya dia bawak kereta tu, saya bawak kereta lagi satu tu la. Sampai-sampai kat parking semalam dia sengih-sengih.

"Tu lah..ada buat salah kat suami yang jadi camni." Gurau-gurau plak dia. Dia memang tak bagi saya join dinner. Takut tak jaga pergaulan semua tu la. Saya sedarlah saya isteri orang, saya dah cuba yang terbaik untuk jaga batasan kat tempat kerja.

Lepas dah pam, kitorang pergi makan jap sebelum amik Adam.




Reward untuk hero saya. Makan kat salam Muslim. Mee tu saya punya..huhu..dianya satay tu je. Aik, ni reward untuk dia ke atau saya yang nak melantak ni? hehe :p

Lepas makan belilah set Hokkaido kek untuk family babysitter. Kesian jaga Adam sampai malam. Sampai rumah babysitter, Adam lena dalam buai dari petang tadi. Dia tak perasan pun ibu dia ni amik lambat. Masuk dalam kereta pelik cuaca dah gelap. Asyik tengok lampu-lampu kat luar~


The Amount Of Detail That Goes Into Making These 7 Things By Hand Is Truly Astounding


9 comments:

  1. Siapa belanja siapa....? Macam sedap...kalau saya...saya minta dulu duit dari husband...pastu baru kata nak belanja dia makan....hehehe

    ReplyDelete
  2. Seronok nya lah bila hero penyelamat datang tepat pada waktu nya..hehe
    sedap nmpk mee tu.. :)

    ReplyDelete
  3. Hihi akk baru nk tegur satay tu. ooo hero punya satay tu ye.


    Akk klu g restoran cina islam mmg akn order satay. Sedap pulak kat tekak ni

    ReplyDelete
  4. ada baby sitter boleh la curi2 masa dating kan.. macam kita ni jaga anak sendiri. takde masa nak dating dah hahaha.. dating je mesti bertiga

    ReplyDelete
  5. heroooooooooo oh heroooooo untunglah kne belanja gituuuu :)

    ReplyDelete
  6. satay je..cukup ke..hehehehe...kalau akak memang x cukup

    ReplyDelete
  7. yummss...sedapnya..oklah sesekali reward kan utk org y tsyg

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA