Thursday, November 26, 2015

Musim hujan kembali~

Assalamualaikum~

Image result for musim hujan

Sekarang ni musim tengkujuh melanda. Kelmarin keluar rumah pukul 7  pagi hari gelap. Biasanya cerah dah, On the way ke ofis hujan turun lebat sangat. Betul-betul menguji driving dalam hujan lebat dengan rushing nak sampai on time lagi..

Sampai ke hari ni hujan masih melanda Selangor. Cyberjaya pun naik air tau, sebabnya dekat dengan tasik. Nasib baik semalam MPS jaga jalan, tak bagi masuk. Kalau tak, selamat sudah kereta berenang dalam air. Entah bilalah nak repair jalan tu bagi tinggi sikit...huhu~

Pusing jauh dah skang ni nak pergi balik kerja. Nasib baik cuti sekolah, Alhamdulillah~ :)

Hujan ni banyak benda kena berjaga-jaga. Kereta pun kena jaga jugak. Mungkin tips ni dapat membantu >> TIPS JAGA KERETA <<

Selamat memandu dengan selamat semua. Gelap dah kat sini sekarang. Confirm jem~~~~


5 comments:

  1. sama la di seremban.
    tiap hari hujan.
    jalan jem sebab jarak penglihatan terhad kan.
    hu hu huhu :(

    ReplyDelete
  2. Semalam Federal Highway sesak sebab BANJIR.. huhuhu.. lewat sampai rumah, terpaksa pusing ikut jalan jauh balik rumah.. :(

    ReplyDelete
  3. Time musim hujan nie... yang paling teman risau... Banjir... Kalau kereta tenggelam... rumah tenggelam... kesian tau...

    ReplyDelete
  4. Harapnya hujan tak mcm thn lalu.. simpati plak klu smpai banjir melanda.. minta dijauhkan..

    ReplyDelete
  5. kat sini dh mula stnndby banjir

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA