Friday, November 20, 2015

8th Anniversary GiveAway


Assalamualaikum~

Tengah jalan-jalan blog orang terjumpa giveaway dari sorang blogger ni. Hadiah dia sabun ephyra. Menarik jugak ni...hehe...nak try~ :)

Happy Anniversary buat pemilik blog ni, 8 tahun tu :)



12 comments:

  1. Good luck Yana.. ;-)
    Salam ukhwah juga dihulurkan..

    ReplyDelete
  2. salam singgah dari ga yang sama..terus follow dia ;)

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/8th-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. InshaAllah ada rezeki.

    ReplyDelete
  5. BW daripada GA yang sama

    Good Luck....

    BW dari 8th Anniversary GiveAway!

    Follow blog AlongMisuari

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lambat Pancut)


    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  6. saun ephyra ni best bab mencerah & mencegah jerawat.. cuma kalau guna kena apply moisturizer jugak sebab sesetangah orang kulit akan jadi kering guna ephyra skinbar. Akak guna pun kulit kering sikit so akan pakai pelembab

    ReplyDelete
  7. salam singgah dari GA sama semoga ada rezeki ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA