Wednesday, December 5, 2012

Happy Belated Birthday~~


Assalamualaikum~

Walaupun agak ketinggalan, saya nak ucapkan Happy Belated Birthday untuk kak Dieyna (4 Dis) dan Ayuni (30 Nov)! 


Saya hadiahkan entry ni untuk dua orang besday girl ni okay. Jangan mintak hadiah lagi ye..hehe~ :p

Ucapan khas untuk kamu berdua! 

Cukup tak tu? Nak lagi ke? Nah, amik besday kek ni. Kongsi dua orang okay..hehe~






Mari berkenalan dengan dua orang besday girl ni~

Di Sini Ruangku Berkongsi
kak Dieyna. ni bukan besday girl lagi. Ni besday mummy..hehe~


My Photo
Ayuni~






p/s: Ramai ke yang pergi Melaka ni?? huhu~

32 comments:

  1. wah ni hadiah buat kak dieyna n ayuni. hehe. moga mereka dimurahkan rezeki. btw salam kenal.

    ReplyDelete
  2. bestnya diorang dpt kek. nak jugak. huhu..

    ReplyDelete
  3. ehhhhhhh, kak dieyna punye tu header baru keeee. huhu.

    ReplyDelete
  4. happy birthday buat k.dieyna & ayuni..
    may allah bless u..amin

    ReplyDelete
  5. happy birthday utk kak diena n ayuni , semoga pnjg umur n dimurahkn rezeki :)

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday untuk mereka ;-)

    ReplyDelete
  7. yeahh... terbaik la GSF ni... lmbt2 pun up gak entri kan.. :)

    ReplyDelete
  8. GSF terbaik lah...happy birthday untuk mereka berdua...

    ReplyDelete
  9. hepy bday buat kedua2 nnya...comil dua2 kan..:)

    ReplyDelete
  10. terima kasih banyk2, GSF mmg wat sye terharu, dhlh sye nie bz...sowi, cyg korang!

    ReplyDelete
  11. Yana, CiM tak dpt joint GSF gathering, ada exam ptg sabtu tue, then ahad ada amali plak.

    hurmmm....kucing2 yg ramai2 tu memang semuanya duk dalam rumah, rumah mak ayah CiM. Kalau duk umah CiM kat mutiara, alamatnya kurus keringlaaa sbb CiM jarang ada kat rumah. hehehehe :)

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir untuk mereka..hehehe..

    dik confirm ke datang GATHERING nanti?kalau confirm,inform kak awal2 ye :)

    ReplyDelete
  13. hepi besday to kak Dieyna n Ayuni..
    May Allah bless both of u.amin

    ReplyDelete
  14. hepi belated bday buat mereka berdua. pegi melaka???ada apa kat melaka?meh singgah lawat saya kat honda alor gajah.hehe

    ReplyDelete
  15. btw, durian ada kat jepun yang import tapi mahal sangat.yang bese makan kat jepun dulu adalah crepe.kat jepun la saya start kenal crepe.hehe

    ReplyDelete
  16. cantik sangat gambar yg disertakan...happy besday untuk keduanya

    ReplyDelete
  17. terima kasih.. baru berkesempatan mnerjah... hehe

    p/s : jadi tak dtg pantai timor ni.. i'm waiting... sabtu akak ada paka.. ahad akak ada kat kemaman.. jom dating hehe

    ReplyDelete
  18. happy belated birhday utk kedua2 nya... :)

    ReplyDelete
  19. selamat hari lahir tuk dia..hari tu ada juga kad khas untuk dia...

    ReplyDelete
  20. happy belated besday untuk mereka..

    ReplyDelete
  21. wahhhhh...betul2 belated nie. tapi biasanya yg terakhir tu lebih diingati :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA