Wednesday, December 26, 2012

Happy belated besday!


Assalamualaikum~

Sekarang ni asyik busy aje nak mengadap blog sendiri. Malas pun ada..hehe..banyak sangat aktiviti hari cuti. Banyak kali kalau nak wish birthday je mesti belated. Sorry banyak2..banyak masalah teknikal sejak bertukar kerja ni..huhu~

Macam yang semua ahli GSF tahu, last week 21 Disember adalah birthday Kak Wanieys, pemilik blog kat bawah ni~

It's st0ry Time ≧◔◡◔≦
klik gambar untuk tengok Kak Wanieys anak beranak~ :p


Selamat Hari Lahir yang Ke-26 kak!
Moga akak dan keluarga sihat dan bahagia selalu~ :D



Nah kek feveret akak!


Terliur tak tengok kek tu? Nak ke? 

Nak belilah sendiri ye..hehe :p






Minggu lepas saya dapat sesuatu dari GSF yang memang best & sporting lah. Dapat belated besday present dengan cenderahati dari dua orang GSF. Rasanya ramai dah tahu kot sebab ramai GSF yang dah dapat dan dah pakai dah pun kan? hehe~


ni dari MV~

ni with love, chic na..hehe~


Terima kasih banyak-banyak pada mereka. Asyik dapat macam-macam dari GSF. Insya'Allah ada rezeki sy akan bagi jugak...huhu...tak sedaplah asyik menerima je kan.









p/s: Saya rasa minggu ni banyak sangat-sangat dugaan bertunang ni. Serius berat rasa dugaan ni.....

19 comments:

  1. tu pun hadiah terlambat. cikna bg kucing sbb yana kan suka kucing. tp kucing tu mcm kucing emily the strange. comel wpun nampak garang. :)

    ReplyDelete
  2. chic na, dag agak dah..lupa nak cakap pasal kucing tu td..hehe..sy mmg suka kucing! hehe..thank u soo much chic na~ :D

    ReplyDelete
  3. comel..!kek tu sedapnya nampak yanaaa....

    terliur sudah.. :)hihihi...

    Baikkan ahli2 GSF ni.. :)

    ReplyDelete
  4. Cik Nur, tau xpe..xrugi join GSF..hehe~ :)

    ReplyDelete
  5. beshday yana ke? ala terlambat la ni? happy beshday cik yana... moga cepat kawen makcik.... hehehe

    ReplyDelete
  6. seronok kan bile dpt hadiah.. haah tgh tggu jugak ni bile yana nk bg hadiah kat GSF.. haha.. :p

    ReplyDelete
  7. happy belated besday gak pada kak wanie, n yana ..hihi. Yana,dugaan bertunang tu sentiasa ade, tp semua depends pada kita. Jgn terlalu memikirkan benda yg x elok. Linda doakan semuanye berjalan lancar. Think positive ye :)

    ReplyDelete
  8. terliur tu...
    happy besday wani..;)

    ReplyDelete
  9. happy belated birthday...yeah dh smpi gift tue

    ReplyDelete
  10. lupa nk ty yana dapat tak key chain dr saya?? lupa suda..hehe

    ReplyDelete
  11. dugaan mang banyak kan kak masa bertunang ni.. hmmm,, akak boleh punya!!

    ReplyDelete
  12. tulah samalah kita rasa tak syok sik jer terima tanpa memberi=)

    ReplyDelete
  13. boleh tgk je la kek tu kan. hehe.

    ReplyDelete
  14. Bertuahnya Yana...cantik hadiah dr Chic Na tu...menggoda sungguh kek utk Waniey tu..

    ReplyDelete
  15. terima kasih yana...kek tu xmenahan tgk hihi...murah rezeki yana dpt hadiah..gsfian ni mmg baik2 belaka kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA