Tuesday, August 28, 2012

Doakan saya~


Assalamualaikum~

Maaf sebab jarang update blog sekarang ni. Bila kerja kat site, jadilah macam ni~~~

Esok saya ade interview SPA, doakan saya ye. Saya tak sempat sangat buat preparation. Jadi doa-doa korang semua amat diperlukan..huhu~~

Saya tak terlalu mengharap. Just go with the flow. Kalau tak dapat mungkin itu bukan rezeki saya kan. Jadi, apa-apa hal pun doakan semuanya berjalan lancar esok ye! :)

Mungkin lepas interview kena rushing ke JB dari Melaka sebab ada kerja urgent pulak kat sana. Pastu balik Melaka balik sebab kerja kat sini tak siap lagi.

Adoi~~

Rasenye bos kena bagi gaji 2, 3 kali ganda pada saya ni. Semua kerja saya kena buat sorang..huhu~~







p/s: berita tu tangguh lain entri la ye. Tak sempat nak mengarang lah..huhu~ :p nak bw pun xde masa ni..nak tdo awal malam ni :p

29 comments:

  1. gud luck yana for interview sok. Linda doakan yana berjaya sok. Tak sbar tunggu entry pasal tu..:)

    ReplyDelete
  2. gud luck ye yana :)
    moga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  3. gud luck ye yana :)
    all the best tau,wat sebaik mungkin..
    kalo mmg dah rezeki ttp akan jd rezeki kita :)

    ReplyDelete
  4. insyaAllah..didoakan semoga berjaya

    ReplyDelete
  5. ehh.. kta pun ade interview nnt..
    10 dgn 18 sept..
    gud luck ye yana..
    doakan sya jsuccess jgk.. aminn...
    ;)

    ReplyDelete
  6. good luck yana...
    insya-Allah... moga ada rezeki...

    pasal berita tu... akan menunggu dgn sabanya... :)

    ReplyDelete
  7. wahh senangnya dapat..gudluck tau ;-)

    ReplyDelete
  8. sis deqla doakan yg terbaik buat yana.. insyaallah kalo ada rezeki xkan ke mana..

    ReplyDelete
  9. good luck Yana...

    Kalau ada rezeki tak kemana yana.:)

    ReplyDelete
  10. di mulakan dengan Bismilla ye yana.. :)
    cik nur sentiasa doakan yana.. :)

    ReplyDelete
  11. Good luck Yana. U can do it Yang...

    ReplyDelete
  12. insyallah..ada rezeki tak ke mana..

    ReplyDelete
  13. kami doakan semoga berjaya... hadapi interview dengan penuh keyakinan.....aminn...

    ReplyDelete
  14. diera doakan spya akak dpermudahkan utk menjalani sesi temuduga esok.. ^_^ insyaALLAH..amiinnn

    ReplyDelete
  15. moga2 akak dapat buat yang terbaik tau.. =)

    ReplyDelete
  16. gud luck yana..Insyaallah klu ada rezeki xkemana :)

    ReplyDelete
  17. alohhh....cian kat yana....orait! a big gud luck untuk dear yana ye :)

    ReplyDelete
  18. best of luck ye yana. moge ade rezeki yana nnt. insha Allah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA