Wednesday, August 8, 2012

Selamat Hari Rabu!


Assalamualaikum~~

Lama betul blog ni dah bersarang. Last update 1 Ogos yg lepas..huhu..bw pun dah takde masa sangat. Harap maaf ye semua, terutama GSF dan rakan2 yg rajin datang blog ni walaupun saya ni tak sempat nak ke blog korang semua~

Sebenarnya semalam saya ada meting kat Muar. Jadi kelmarin balik Melaka. Pagi tadi pas sahur terus rushing ke ofis semula. Serius busy teramat sekarang ni. Minggu depan dah kena berkampung kat Muar pulak. Tak tahu lah berapa lama kena duk sana. :(

Semalam, nak tak nak saya paksa diri saya yang pemalas ni pergi mencari kad raya untuk rakan-rakan maya ni..hehe~ (sempat lagi kan? :p)

Banyak kedai saya masuk, tapi kad raya banyak yang stok lama-lama punya lah. Berhabuk je tengok. Tak jumpa kat Melaka, saya cari kat Muar pulak. Kebetulan meeting start pukul 2.30 petang, jadi pagi tu saya bertolak awal ke Muar sebab tak tahu tempat.

Dah jumpa tempat terus pergi gerak ke Wetex Parade. Tetiba jadi expert pulak ngan bandar Muar ni eh? :p

Lapan tahun yang lepas saya pernah bersekolah asrama di Muar tu. Jadi Wetex Parade tu tempat saya outing lah selalu. Jadi, tahulah gak ada Wetex Parade..hehe :P

Kat sana saya cari Tanjong Mas, kedai buku yang popular masa saya sekolah kat sana dulu. Nasib baik wujud lagi kedai tu. Kat sana saya boronglah kad raya banyak-banyak..hehe..sori kalau ada kad raya yang sama ye geng-geng sekalian~ :p

Wetex Parade memang dah canggih sekarang ni. Toilet ngan sinki semua guna sensor..huhu~

sebahagian kad raya yang bakal di pos esok kalau xde aral melintang..hehe~

Kebetulan pulak lagi, tempat meeting saya tu betul-betul berhadapan dengan pejabat pos. Saya pun apa lagi, pergi borong setem pulak lah~~ :P

Sekarang ni, semua dah ada Tinggal nak poskan aje ni :)

Oh, lagi satu, jom ramai-ramai tengok page ni. Jom borong banyak-banyak. Like lah sekali ye..hehe~ :) 
Nak kumpul duit kahwin ni..hehe~ :p





p/s: kalau nak pos ke Sabah & Sarawak, berapa ye setem kena guna???

38 comments:

  1. Pergh..cik sweety alamat penuh..:)

    Sama la kita dik..bizi yang amat sekarang ni..hihihi.

    Take care tau :) bizi2 pun kesihatan wajib diutamakan :)

    ReplyDelete
  2. dah amik alamat cik sweety..hehe~ :p

    ReplyDelete
  3. kak Arina, akak pun sama ye~~~ :)

    ReplyDelete
  4. waahh..smpai ke sabah sarawak akak pos.. ^_^ untong laa diowg ^_^

    ReplyDelete
  5. diera, akak pos je..sampai tak sampai tak tau lagi,,harap2 sampai lah..hehe~ :P

    ReplyDelete
  6. cik na punya kad raya ada tak? huhu.. mesti bos nak cepat siapkan keja b4 raya kan.

    ReplyDelete
  7. chic na, jangan risau chic na nye kad ade..hehe~

    keje takkan sempat siap sebelum raya chic na..banyak sangat, dahla saya sorang aje..huhu~ :(

    ReplyDelete
  8. Sally , dah lama tak pos kad raya..hehe :p

    ReplyDelete
  9. Untuk kita ada tak? Hekhekhek... :))

    ReplyDelete
  10. Bznye yana...take care tau,jgn smpai x sihat plak sbb kuat sgt kje. Yana,skang ni sush ckit cri kad raya. Da x byk jual.ade pun x cntik sgt.

    ReplyDelete
  11. benda2 guna sensor buat saya malu je selalu..sbb bila tadah tangan air tak mau keluar..huhuhuhu rupanya sensor rosak laaa

    ReplyDelete
  12. wah kad raya..hehehe..sama laa nanti nak pos kad raya yg berlambak-lambak ni hehe..kad raya kat yana pun ada gak ni..tguuuuu abg posmen dtg hehe...

    ReplyDelete
  13. Rasa2 alamat kak M tertulis tak kat salah satu kad tu..ha ha..akak dah pos semua.. Tunggu je la Abg Posmen tu...

    ReplyDelete
  14. karukord jagau's, x bagi alamat, mane ade kad raya camtu..huhu~

    Linda, tu lah..susah nak cr kad raya skang ni..

    N. AIma K, mula2 saya segan gak nak try..nasib baik keluar air..hehe :P

    HaniAsyira, banyak la gak..tp tu pun kurang lagi tu sebenarnya..huhu~

    Miss Banu, tunggu lah jugak abg posmen datang ye~~~ hehe :)

    Kak M, akaknya? alamak kena cek balik ni, x ingat lah..huhu~

    ReplyDelete
  15. kite punye xde ke ;p
    bz betul kak yana skrg -.-'

    ReplyDelete
  16. dya pun bz..nk bw pun curi2 masa..hehe..kad raya tuk dya ada x?hihih

    ReplyDelete
  17. hehe tak pa buat yg mna pnting dlu..hehe

    ReplyDelete
  18. kad raya akak ada x yana hewhew....kalau sabah sarawak akak letak 1.00 hr tu eheeee

    p/s:amboi banyak sungguh komen dia kat kita hiks

    ReplyDelete
  19. bz bebenor tu.. takpe pelan2 k...wah kad raya!! utk deqla ada takk? hihi

    ReplyDelete
  20. Yana...akak punye ada tak tu..hehehehe

    ReplyDelete
  21. makin dekat nak raya ni memang bz....

    ReplyDelete
  22. deyb, deyb x bagi alamat, camne akak nak bagi kad raya..huhu~

    mrs velentine, alamat..sy letak 50 sen je ni..camne eh? harap2 sampai lah~

    dya, nasib dya baik sebab perasan..dya baru letak kan..huhu~~

    ayu, tu lah..semua penting..xtau nak buat mana satu :p

    wanieys, hehe..balas dendam lama tak leh komen kak..hehe :p sy letak 50 sen..harap2 sampailah..huhu~

    deqla, ada je..tp kad bese2 je la tau..huhu~

    lelamaisara, akaknya jangan risau..sy baru dapat kad raya akak tadi..hehe..thanx :)

    masz, tau xpe kan..semua sibuk nak kejar cuti~~

    ReplyDelete
  23. Samalah yana, CiM pun busy memanjang ni, mana keje2 kt opis lg, exam lg, rumah lg nk tacap, kelengkapan raya ank2 lg, nk mengeluhpun tk bley. Ni bw pun time meeting boring tahap dewa, time böss g melantak. Kad raya u all sabtu ni br CiM smpt nk bg abg posmen.

    ReplyDelete
  24. itulah kan, kat sini pun kad raya stock lama.. puas mencari..!

    selamat mbizikan diri yana..! :)

    ReplyDelete
  25. CiM, semua org bz la puasa ni kan..raya nanti lagilah bz kot..huhu~

    Cik Nur, ooo, sy ingatkan kat sini je kad rya susah nak cari..same rupa2nya ye~~

    ReplyDelete
  26. bznyer Yana...=)))

    yang penting nak dekat raya nanti jgn bZ2 yer...hehe=))

    ReplyDelete
  27. bz nya kak yana. zera ta dapat card pon takpe asalkan dapat ucapan dari kakak comel. :)

    ReplyDelete
  28. dkt dkt nk raye ni beselah ramai sibuk. huhu. blog pun kureng meriah dh. :)

    ReplyDelete
  29. Aine Ainun, raya pun saya macam bz je ni kak..huhu~ :(

    zera, hehe..insya'Allah akak datang ucap selamat hari raya nanti kat blog ye..hehe~~ :p

    9noL4, tu la kak..dekat2 raya ni semua bz..huhu~

    ReplyDelete
  30. nurul ada takkad2?hikihik..oklah apapun selamat kay=)mmg kebizian melanda dekat2 nak rayanie..nurul heppi sangat sbb anak dah 2 org mmg tak abar nak beraya

    ReplyDelete
  31. Hasrina, mmg banyak kad raya..hehe~

    mee, baik~~~ :D

    wan nurul hezrina,biasanya org yg ada anak2 kecik je yg nampak excited nak raya kan~~ hehe :)

    ReplyDelete
  32. shu da pos da. hehe. sabah sarawak shu ltk 50sen je. sampai mybe lamabt sket kot. :)

    ReplyDelete
  33. berlambak lagi hutang BW kite ye. hee.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA