Wednesday, March 2, 2016

Budak remaja sekarang memang berani~


Assalamualaikum~


Weekend hari tu keluar beli barang dapur dengan husband & Adam. Balik dekat pukul 11 malam jugak rasanya. Adam dah tidur, saya dukung, husband pulak tugas dia mengangkut barang-barang dapur tadi.

Masa nak naik lif, adalah sekali 3,4 orang budak perempuan. Tengok macam student, muda-muda lagi. Budak muda kecoh sikitlah. Kitorang senyap je la tunggu sampai level rumah kitorang. Level kitorang lagi atas lagi daripada diorang, so diorang turun dulu.

Masa nak keluar tu, ada sorang budak perempuan ni cakap, 'Bye bang.' 
Pastu keluar lif. 

Saya tengok husband saya, confirm ayat tu untuk dia sebab dia sorang je laki dalam lif tu.
Tengok husband saya pandang saya senyum-senyum. Amboi...suka sangat nampaknya. Tak nampak ke saya pun ada jugak dalam lif ni. Boleh pulak bye kat husband saya je ye. Tak takut eh dengan bini abang tu..huhu~

Malas nak fikir sangat pun. Budak-budak je. Jangan lebih-lebih je lah, takut ada yang menyesal nanti.  :p

Sampai masuk rumah husband senyum-senyum pandang saya, macam nak tengok reaksi saya camne. Nak tengok saya jeles lebih-lebih kot. Kalau nak tengok sangat takut ada yang tidur luar pulak kang nanti~~

Memang beranilah budak-budak sekarang ni. Risau pulak saya~




8 comments:

  1. Betul...
    setuju sgt tu...
    memang kadang² tu rasa mcm nak pang² je...

    ReplyDelete
  2. Kan? Sejujurnya memang anak dara ni suka suami orang la. Tapi kalau macam cerita awak niy "Eh gatal betul pempuan niy kan?" Tak tau la nak cakap "sambil pegang kepale".

    ReplyDelete
  3. mak ai gatalnya..kalau kena dgn MV mmg siap lah kena tarbiyah haha

    ReplyDelete
  4. sangat berani...amboi...mana perginya rasa hormat...

    ReplyDelete
  5. ye ke?
    hadoi la.
    bikin panas betul!

    ReplyDelete
  6. klu dia bye bang kak takpe jgk...uhuhuhu

    ReplyDelete
  7. kan..
    budak2 skrg ni mcm mcm peel.
    kite nk tgk laki org, nk pndng pon takut takut. dorng kemain lagi erk ! depan depan pulak tu

    ReplyDelete
  8. Bkn kes jeles.. Ni kes anak sekarang jenis ramai yg jenis gini.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA