Tuesday, March 8, 2016

Adam & Inai~

Assalamualaikum~

Weekend baru ni kakak sleep over kat rumah sebab husband takde. So adalah orang teman kat rumah tu.

Kakak bawak tiub inai dari mekah,kawan dia bagi. Takde keje, trylah. Orang kata inai elok untuk kuku. Saya letaklah kat kuku ibu jari kaki Adam sebab kuku dia macam tak berapa elok. Macam nak cengkam pun ada.



Gambar pagi tadi. Sibuk dengan selipar transfomer dia..he he..orang nak amik gambar dia pun sibuk nak tengok. Cam ayah dia la ni suka bergaya amik gambar :p

Nasib baik tak meragam sangat. On the way ke rumah pengasuh pagi tadi tu. Esok saya half day, pengasuh cuti. Esok pun Adam ada check up pukul 2 pm. Half day sok ayahla jaga dulu. Gilir-gilir barulah adil..huhu..anak berdua kan~

Pagi tadi Adam bangun senyap-senyap je nak masuk bilik. Saya tengah bersiap terkejut beruk keluar bilik nampak Adam jalan nak masuk bilik. Biasanya dia bangun nangis..huhu..kus semangat~~

Nasib baik comel :p

Muka dah macam budak besar dah Adam ni :)

6 comments:

  1. alolololo..pakai inai ya Adam...hihihi..

    ReplyDelete
  2. hehe. tulah yana, nmpk matured muka adam

    ReplyDelete
  3. Hihi da pandai da dia nk bergambar jga... comel je pakai inai. =)

    ReplyDelete
  4. comel je kaki si adam tu...rasa nak cubit2..hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA