Wednesday, January 23, 2013

Penat & Malas~


Assalamualaikum~

Sekejap je masa berlalu rasanya. Esok dah hari Khamis dah. Selamat menyambut Maulidur Rasul ye pada hari esok~ :)

Tapi esok, saya kena datang ofis. Banyak giler kot kerja. Kerja meeting kerja meeting. Memang tak habis2 dari 2 minggu lepas..huhu~

Hari ni saya akhirnya dapat jugak baju GSF! Walaupun tak pergi gathering baju tetap ada ok~~ :p


Tengok~ Siap ada url blog saya lagi tau. Pasni jalan-jalan kalau nampak baju ni, tu lah saya kot? hehe :p

Thank you soo much pada sis deqla yang telah bersusah payah mengurus kan tempahan baju dan pengeposan baju ni! Juga terima kasih pada Kak Arina yang mendesign baju ni ~~~ :D

Jumaat lepas sebelum balik Melaka, saya ada singgah di pejabat pos untuk mengambil sesuatu. Saya dah agak dah mesti GSF jugak yang bagi sebab GSF je kawan-kawan yang tau alamat rumah saya ni. Almaklumlah, kan saya baru pindah rumah..hehe~


Tengok tu. Patutlah kena amik kat pejabat pos. kena denda sebab tak cukup 20 sen..huhu. Tak kisah pun. Orang dah bagi kan. Apalah sangat 50 sen tu. Terima kasih banyak2 pada Cik Nur sebab sudi bagi cenderamata ni~~~ :D

Tak larat rasa nak menaip lagi. Penat rasa badan ni...huhu~





IKLAN!

Felinna PMCVC ni memang terbukti berkesan tau. Kakak saya yang baru makan sehari pun dah nampak kesan. Dia kata muka nama macam pakai blusher je tau. Kalau berminat contact fb saya kat sebelah tu atau sini ok~~~ :) 

38 comments:

  1. hahahaha kena denda limaplocen. teringat kat lagu, lima puloh sen lima puloh sen.

    Cim lom dpt baju tu lagi...huhuhu, tak kira nak amik kt tangan Mama jugaks

    ReplyDelete
  2. slm maulidur rasul..

    bz btul ngn meeting..huhu

    ReplyDelete
  3. Kesiannya penat kerja ye.. Orang cuti pun awak still kena kerja.. Sabo jelah.. Tapi kerja2 jugak. kesihatan pun kena jaga.. Jangan jadi macam Mieza ni ha, nak kata penat kerja tak jugak. Setakat menguruskan hal2 rumahtangga je.. Taoi sakit jugak.. Huhu..

    ReplyDelete
  4. dah dpt eh..try x lagi Yana?cun kan..kan..kann hehehe

    yg souvenir dr Nur tu lama tau Nur pilih.. :)

    ReplyDelete
  5. orang atas ni bocor rahsia pulakkk..!
    hehehehe...

    Yana, kaseh diterima dear...
    harap org melaka sukaa..hihihi...

    ReplyDelete
  6. Alahai. Org bercuti, Yana bekerja ke? Takpe lah. Kerja tu pun kan ibadat. Janji ikhlas. Hehehe. Selamat bekerja waktu org bercuti ya, Yana! :P

    ReplyDelete
  7. kerja baik2 ei kak yana.. comel je baju.. jlan2 nanti nampak ei..

    ReplyDelete
  8. ala...nak jugak baju tu.waaaaaaaaa

    ReplyDelete
  9. solehah pn dh dapat baju n keychain dari cik nur tu

    ReplyDelete
  10. terima kasih kongsikan info dan bg link businees tu.. ada masa akak jeling-jeling tgk...

    ReplyDelete
  11. wahh bestnya ada baju tu kak ! waaa nanti ramai ler org terjah blog akak sbb nampak url blog kat situ . hihi

    ReplyDelete
  12. btl ke? dya nk try yg lotion tu..tpi still was2 lgi

    ReplyDelete
  13. yeayyy.. dah dpt baju..hihi.. sori terlmbt pos.. :)

    ReplyDelete
  14. best kan dpat baju tu...cepat g melaram dengan baju GSF tu..:)

    ReplyDelete
  15. bestnyeee...gsf makin awesome..yana ape kabar?semoga yana sehattt dan ceria selalu.sorry lama tak singgah sini..

    ReplyDelete
  16. baju yg saya oder lum sampai..ada tak info...saya keliru ni. mohon buat penghantaran..kan dah kata nak poskan.bukan anda tyapi ada yang kata nak poskan..

    ReplyDelete
  17. cantik baju tu yana....siap dpt cenderahati lg....beznye...

    ReplyDelete
  18. cantik baju tu yana....siap dpt cenderahati lg....beznye...

    rehat bebyk ye yana...

    ReplyDelete
  19. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete
  20. sian yana penat keje yer....akak pun dpt baju n keychain tu....produk fellina tgh meletop skang ni kan

    ReplyDelete
  21. Rehat yer... awal2 ni mmg meletihkan

    ReplyDelete
  22. wah akak pom dah dapat bajunya..:)
    best best..:)

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. atil jual mahal dengan saya.
    so saya nak awek macam dalam iklan tu boleh? hehe :D

    ReplyDelete
  25. cikna belum ambil lagi ngan deqla. siap janji nak amek by hand lagi tau. hihi..

    ReplyDelete
  26. Ejam, awek dlm iklan tu dah kawen lah..huhu~ :p

    chic na, wah..jauh kot tu..hehe :p

    ReplyDelete
  27. wahh bz sungguh... best nye dpt baju dpt cenderamata lg..

    ReplyDelete
  28. hai yana...misteri laa yana nie...tak pernah tunjuk muka..ehe...singgah malam rabu

    ReplyDelete
  29. yana, inchloss pon yana jual jugak ke?

    ReplyDelete
  30. laaaaaaaaaaa. pos jugak ehhh baju tu. igtkan jumpe. huhu. akak pun belum buat lagi entry pasal baju. busy busy. :)

    ReplyDelete
  31. aduh turn saya pula dah dikembalikan :( takde rezeki la tuu

    ReplyDelete
  32. hahahahaha
    kena denda eh?
    soh Nur bayo kan.hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA