Sunday, January 13, 2013

Mari beli ~~~


Assalamualaikum~ :)

Sekarang ni agak susah nak mengupdate blog selalu atas kekangan masa. Kat ofis memang tak bolehlah nak bukak blog atau fb ni. Semua kena block. Jadi masa cuti atau malam aje lah ada masa nak mengadap semua tu~ :)

Minggu baru-baru ni pun saya agak sibuk. Bosan dengan meeting. Pagi sampai ke petang asyik meeting aje. Ada satu hari tu saya ada meeting lagi masa nak balik tu, saya balik aje. Sesuka hati aje kan saya ni? :p

Tapi serius memang agak bosan. Nak ngadap bos yang ini, pastu kena mengadap bos yang itu. Sekarang ni pulak tengah dalam proses peralihan top management, sebab tu macam-macam meeting ada. Saya yang baru 2 bulan ni pun macam masih terkontang-kanting..huhu~

Semalam saya ada mengadu dengan kawan saya, bisnes tak berapa nak jalan sangat. Kawan saya tu nasihatkan supaya lebih aggresif dalam mempromotekan barang-barang jualan tu. Mungkin ada betul jugak kan? Memang akan ada orang yang bosan bila saya asyik post benda yang sama aje kan? Tapi harap bersabarlah ye? Demi nak kumpul duit kawin, sy terpaksa! hehe :)

Dan hari ni, saya telah deal dengan stokis untuk menambahkan lagi produk-produk jualan saya!

Jom tengok produk-produk baru saya~

Sangat mudah nak guna. Tak perlu toner dan krim2 lain. Gunakan dua benda ni aje dah cukup~ :)


Dan yang ini jugak~ :)


Kedua-dua produk atas tu adalah 100% buatan Malaysia dan Muslim ok! Jadi kalau nak beli pun tak perlu nak ragu-ragu sangat~ :)

Yang bawah ni promosi...hehe~

Sabun beras + VCO Softgel + Collagen
Hanya RM100 sahaja!


p/s:kalau ada apa-apa pertanyaan boleh contact FB ni ok :)

33 comments:

  1. perghh bab meeting2 ni mmg sgt menjemukan..bleh tetido woo..
    xpa2 usaha kan tgga kejayaan lg pula rezeki kat tgn Allah..pasti Allah tlg kalo niat kita ikhlas tambah2 sbb nk mdirikan masjid :)

    ReplyDelete
  2. Selalu asal time meeting mata pun sibuk berlayu2an.. Menguap tak henti ler jawabnya.. Huhu~~

    ReplyDelete
  3. chaiyok2 yana..nk wat bisness memang kene byk wat marketing. Marilah kite mengumpul duit kawin :)

    ReplyDelete
  4. Misz Mieza, betul2~ :p

    Linda, chaiyok2~ :)

    ReplyDelete
  5. hari2 meeting boleh muntah pelangi oo..!

    jemu sangat2kan..!

    apapun, nur doakan moga bisnes yana maju..!

    dan moga yana sentiasa di murahkan rezeki..aminn.!

    ReplyDelete
  6. lya doakan moga bisnes yana btambah sukses ye.. cuma kena banyak bersabar.. sbb saingan ramai kan..

    ReplyDelete
  7. boleh eh larik2 time meeting..hehe
    wah wah, ni dah semakin maju ni :)

    ReplyDelete
  8. owhh produk ni..mmbe ada suggest..sbb perot sis ni agk moncit..haha.. :p

    ReplyDelete
  9. semoga bisnes yana semakin maju..amin..

    ReplyDelete
  10. Bab bisnes ni takleh nak cakap. Begantung rezeki maseng2. Lgpun begantung kat minat org gak. Org berminat, org akan beli. Takkan kita nak paksa2 org pulak kan? :D

    Btw, dah like dah fb tu as a support :P

    ReplyDelete
  11. kalu dah keje meeting aje memang bosan..huhuuuu

    ReplyDelete
  12. moga bisnes terus maju. hehehe

    ReplyDelete
  13. wah3x..makin maju sudah bisnes..boleh top up duit kawin sudah hihihi

    ReplyDelete
  14. rajin yana wat biznes ya,,gud luck :)

    ReplyDelete
  15. bln satu kat skoloh ni pun penuh meeting. huhu. naik muak dah. :p

    ReplyDelete
  16. semoga berjaya dlm bisness & cpt leh kawin

    ReplyDelete
  17. moga business berjaya dan maju yer

    ReplyDelete
  18. Moga murah rezki dan cepat kawen ye.....jgn lupa jemput heheee

    ReplyDelete
  19. Akak doakan moga makin murah rezeki Yana..

    ReplyDelete
  20. wahhh makin maju la bisnes yana. caiyok! ;)

    ReplyDelete
  21. ye.. promote abes abesan ye.. hihihi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA