Saturday, January 28, 2012

Yeay! Dapat angpau~


Assalamualaikum..


Tadi kat ofis, masa tengah syok-syok berblogwalking, tetiba....



Bos datang masuk bilik...huhu...


Nasib baik tak kantoi..hehe..tapi memang sekarang ni takde keje baru. Bukan saya sengaja tak nak buat keje, tapi memang takde keje. Kat ofis ni, bos bagi main facebook. Saya kena handle DUA page company ni lagi. Tapi dah lama tak update. Sorry la bos..hehe..takde idea la..




Tengoklah..dapat dua angpau. Walaupun tak banyak, tapi bersyukur la dapat~


Cukuplah nak beli KFC Snack Plate..hehe~


Sorrylah, lapar sangat. Dah habis semua baru rasa cam nak amik gambar..huhu..







p/s: kalau keje takde memang ni lah keje saya, tapi kalau keje banyak, nak tengok facebook pun tak sempat apa ntah lagi nak blogwalking (macam pergi Perak hari tu) ~

15 comments:

  1. bestnya dapat angpau..share ar..hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa..bukan banyak mane pun..cukup nak beli KFC tu je..hehe..

      Delete
  2. awak x blanja kita pun...huhuhu..nak angpow jugak..tak aci, tak aci..

    ReplyDelete
  3. wah..bestnyer....cik nur lama tak dapat angpau..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. keje ngan company cina..dapatla..hehe :)

      Delete
  4. bestnyer dapat angpau..kita dapat limau jer..hehe

    ReplyDelete
  5. Wahhh! Untung la dapat ang pau. Diana pun ada dapat dari bos ayah. Best wooo! :D tapi duit dah habis -,- buat modal nak bisnes online :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..sampai boleh buat modal tu..mesti banyak kan dapat~

      Delete
  6. dah x duduk bawah bos cina, maka x dapek le dah itu angpau. *sedih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bistu duk bawah bos melayu pulak ke??

      leh la dapat duit raya nanti..hehe :)

      Delete
  7. tahun ni agak agak dpt angpau lagi dakkk. hehe.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA