Monday, January 30, 2012

Yeay! Bos belanja pizza hut hari ni~

Assalamualaikum..


Sempena raya cina ni, bos memang agak bermurah hati..hehe..Sabtu hari tu dapat ang pow, hari ni dapat pizza hut plak. Alhamdulillah, murah rezeki bulan ni..hehe :)





Ada LIMA regular pizza, 1 set honey bbq chicken, calamari, tempura prawns, spaghetti dan air pepsi.Memang makan sampai muak la tadi..hehe~ 

Rasa-rasanya Domino's Pizza lagi sedaplah dari Pizza Hut. Kan??






p/s: harap-harap pasni tolongla naikkan gaji saya, ye bos. Amin~

Tolong klik sini sekali~~ thanx :D

13 comments:

  1. banyak lagi lebih kat sini..hehe..

    ReplyDelete
  2. wah..kaya dgn cheese yg melimpah ruah...

    betul2, domino lg sedap dari pizza hut..

    ReplyDelete
  3. yana-feehily:

    kan? kan? kalau makan domino's memang tak muak langsung~

    selalu makan sampai tak sedar dah abis..hehe..

    ReplyDelete
  4. best ni kalau dkt..hbs errah makan..hee..

    xtau la yana psl knp xleh follow tu,cuba refresh byk kali..

    ReplyDelete
  5. wahhh...bestnyerr....bos nyue asyik blanja mcd jer..

    ReplyDelete
  6. Errah:
    Dari pagi tadi try xdpt2 :(
    takpelah malam atau esok saya try lagi sekali la..

    N'yue:
    McD lagi sedap kot~ hehe

    ReplyDelete
  7. fuhh , sedapp . haaa . lapar pulak :D

    ReplyDelete
  8. Mkn x kngsi ! Kdekut ! Nk skit . ~ngee . XD

    ReplyDelete
  9. Arikal Razali:
    Aik, xmakan tengah hari lagi ke~ hehe :)

    Boyz_ed:
    Sila-sila lah ye~

    wat macam umah sendiri..hehe :)

    ReplyDelete
  10. siyes...
    dominos lg sedap lg pizza...

    ReplyDelete
  11. tak pernah mkn domino. huhu. lagi sedap ehhh. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA