Friday, November 17, 2017

Jom Shopping Online~

Assalamualaikum~

Dah akhir tahun ni mesti banyak jualan akhir tahun kan??
Korang selalu shopping kat mana je?         
Kalau saya, prefer beli online senang sebab dah kawin ni, anak-anak lagi. Banyak sangat nak kena mengangkut :p

Dulu rasa macam tak best pun shopping online, tapi sekali terjebak, memang tak boleh stop tau!
Teringat dulu beli online sebab dapat voucher. Maklumlah, first time takut sikit dulu. Bila dapat voucher takdelah rasa ragu-ragu nak try kan. First purchase beli seluar untuk husband..hehe. Isteri mithali betul kan?? :p

Puas hati pakai, sampai sekarang tahan lagi seluar tu. Sejak dari tu macam dah tak ragu-ragu sangat nak beli secara online ni. Cuma masalahnya, rambang mata tengok dan main klik suka hati je. Maklumlah banyak offer dan harga kadang-kadang jauh lagi murah dari pergi kedai. Kalau ke kedai kena fikir duit tol, minyak dan masa.

Sebelum bersalin haritu, bulan Jun lepas memang habis beratus borong barang baby. Dah dekat due barang baby banyak tak beli lagi. Jadi gitulah gayanya. Nasib baiklah dapat bonus time tu. Alhamdulillah. Kesian Aisya Zaara, ibu ayah sambut ala kadar je dia lahir. Dulu time Adam Zahin awal-awal complete dah barang baby. Time Aisya baju newborn pun ada 3,4 pasang je. Memang masa pantang, husband kena beli lagi top up baju baby :p

Buat masa sekarang ni saya prefer beli barangan anak-anak secara online. Sebab kadang-kadang online boleh dapat lagi murah dari pergi kedai. Siap free postage lagi..hehe~

Kalau nak bershopping, mesti sesak Nak cari parking pun susah. Dengan kena berhimpit lagi. Memang tak dapatlah nak pergi kalau ajak husband :p

Sebab tu saya haruslah bershopping secara dalam talian @ online saja. Senang sangat, dengan anak-anak kecik lagi kan. Memang bagus sangatlah Lazada buat Online Revolution ni.


Dengar kata banyak barangan masa sale Lazada OnlineRevolution tu nanti. Sale bermula dari 1 November 2017 hingga 14 Disember 2017. Haruslah set dalam calendar ye. J
                                                                   


Target nak cari beg macam ni senang nak bawak barang anak-anak :p

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA