Tuesday, July 30, 2019

Almost coming to our 6th Anniversary ~


Assalamualaikum~

Lama sangat tak meluahkan perasaan kat sini. Kebetulan hari cuti ni kena bekerja pulak, kita amik masa sikitlah update blog. Tadi ada buat satu entri luahan perasaan, tapi terpkasa hide sebab personnal. Orang yang follow dari 2012 mungkin tau pasal apa.

Sekarang saya dah ada dua orang cahaya mata. Sepasang Adam dan Aisya. Yang ketiga not too soon la. Enjoy dulu sekarang ni..hehe. Adam dah  5 tahu, Aisya dah 2 tahun. Bulan 8 ni adalah bulan besday husband & Adam. Juga adalah bulan anniversary kitorang. 

Alhamdulillah, berjaya menempuhi 5 tahun yang pertama.

Masuk je 5 tahun tetiba yang senyap tu datang balik, Tapi saya anggap ianya dah setel. Kalau masih timbul saya akan direct deal dengan dia. Baru tau garang ke tak saya ni:p

Tahun ni memang murah rezeki, saya naik pangkat di tempat kerja dan kerja part time bakery pun laku alhamdulillah. Dapatlah tukar oven besar sikit dan peti ais besar sikit untuk letak kek :)

Next plan rasanya nak buat bilik Adam & Aisya. Haritu jalan ikea, Aisya yang paling excited nampak katil-katil comel. Siap naik baring pastu buat-buat tidur :p

Tak sabar nak tunggu bajet untuk katil baru diorang ni. Saya berharap keluarga kami sentiasa dimurahkan rezeki dan dijauhkan dari anasir-anasir jahat. Amin....

1 comment:

  1. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..
    saya sudah follow anda

    Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

    Terima kasih sekali lagi..ya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA