Sunday, February 14, 2016

Voucher zalora~~

Assalamualaikum~

Minggu lepas dapat offer daripada zalora untuk publish article. Bila dah publish & pihak dari zalora tu dah berpuas hati, dapatlah voucher RM100. Alhamdulillah..

Khamis petang hari tu belilah barang guna voucher zalora tu. Pukul 4 lebih petang gak baru oder. Tak expect boleh dapat minggu yang sama.

Tapi, jumaat tu sebelum pukul 1.00 ptg dah sampai. Memang terbaiklah delivery dia. Cepat dan pantas.



Ni kali ke 2 dapat offer dari zalora dalam 2 tahun ni. Yang pertama saya beli baju muslimah 2 pasang.

Kali ni kasi can kat husband plak la. Tapi nanti nak claim balik :p



Overall perkhidmatan zalora setakat ni memang terbaik la. Recommended.

14 comments:

  1. congrats..best tau
    zalora o zalora taknak bg sy jgk ke??? hikhik

    ReplyDelete
  2. congrats..best tau
    zalora o zalora taknak bg sy jgk ke??? hikhik

    ReplyDelete
  3. sama lah dapat gak voucher zalora tu tapi tak guna lagi hehehe..

    ReplyDelete
  4. best kan zalora. sy pun bru sja dpt.. terbaik la zalora. :)

    ReplyDelete
  5. Hihi.. aina pun dapat voucher zalora. =D
    seronok betul shopping bila x pakai duit sendiri. haha

    ReplyDelete
  6. bestnye dpt shopping tanpa keluarkan duit sendiri.. macammana leh dpt tu?? meh share.. nak jugak.. hihih

    ReplyDelete
  7. bestnye dik...murah rezeki kau somi isteri :)

    ReplyDelete
  8. wow...bestnya...tahniah dear...

    ReplyDelete
  9. Shopping pakai voucher memang best sesangat~~ :D

    ReplyDelete
  10. Bila dpt tebus barang tu rasa wahhh bestnya kan?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA