Thursday, February 11, 2016

GC Tea : Minuman Kesihatan~


Assalamualaikum~



Apa itu Glucos Cut Tea? (GC Tea)

GLUCOS CUT TEA (GC TEA) atau Teh Sekat Gula adalah mengandungi 100% bahan herba semula jadi. Mengadaptasikan konsep "Herbal Tea Formula", dengan menawarkan pendekatan yang komprehensif untuk menyekat lemak dan penyerapan gula berlebihan serta menguatkan sistem penghadaman perut. Kaedah ini akan membantu untuk menghentikan kesan dahaga akibat kepanasan, melegakan keletihan serta membantu menstabilkan glukosa darah. 

Glukos Cut sesuai untuk mereka yang mengambil berat tentang gula darah, masalah kegemukan dan bagi mereka yang kurang bersenam.

Merupakan penawar terbaik untuk mengatasi masalah kencing manis atau diabetis serta mengatasi dan mengawal masalah obesiti.


Picture
pinjam google~


Picture


Hanya dua ubat pencair darah ni sahaja tidak boleh diambil jika minum GC Tea:
1. Warfarin
2. Coumadin

Untuk yang mengambil ubat cair darah seperti Plavix, aspirin atau cardiprin tiada masalah untuk amalkan GC Tea.

Harga Retails:
GC Tea - RM150 (SM)/ RM160 (SS) untuk sekotak (60 sachet).
60 sachet boleh tahan sehingga 2 bulan. Tapi jika re-use uncang max 3 kali boleh tahan lagi lama.
Berbaloi-baloi kan? Tak sampai seratus untuk sebulan~

Kalau nak cuba dulu pun ada trial pack.
RM30 untuk 10 uncang!


Untuk beli boleh contact:

**Contact saya pun bolehh~ :D



3 comments:

  1. Wahh bisnes GC tea ye skrg.. moga terus maju jaya Yana.. :)

    ReplyDelete
  2. skrg mmg tgh in tea ni kan...kat ofis pun ada yg jadi agent tea ni...ramai gak yg sedang cuba...nnt nak tgk hasilnya...

    ReplyDelete
  3. member aida jual gak ni.
    but lom try :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA