Wednesday, January 20, 2016

Taman penghayatan alam~

Assalamualaikum~

Hari ni nak cerita pasal taman penghayatan alam, Taman wetland putrajaya. Banyak baca kat blog orang pasal taman ni. Kalau cuti selalunya penuh dengan family.



Tempat ni ada 3 aras. Masuk mula-mula terus ke ground floor. Isnin tempat ni tutup ok. So, sila jangan datang hari isnin.



Tempat ni agak gelap. Banyak projektor. Tapi selesa je. Datang sebab nak bawak Adam jenjalan je. Kesian asyik terperap je.



Seronok dia dapat jalan-jalan. Gambar atas tu kat aras paling bawah. Tapi cineplex tutup plak. Tak tau pe dalam tu.



Atas tu aras paling atas. Ada menara tinjau. Takde lah tinggi mana pun. Tapi overall tempat dia selesa. Menarik pun ye gak. Sebab masuk free :p



Besar taman wetland ni. Pergi taman penghayatan alam je. Pastu pusing-pusing taman wetland tu. On the way balik, Adam tidur..penat sangatlah tu berjalan~

4 comments:

  1. mmg ramai org update tempat ni..teringin gak nak pegi...

    ReplyDelete
  2. Dgn rasminya wak nak ucapkan TAHNIAH kpd cik Yana Libra telah menang kalendar tuh, sila bagi nama dan alamat utk penghantaran hadiah.,

    http://tigalalat.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway-winners.html

    Tahniah sekali lagi. Majulah Sukan untuk Negara. ;p

    ReplyDelete
  3. Apsal MD tak pernah dengar tempat ni? Alamak katak di bawah tempurung betul.. Kenapa tak banyakkan lagi gambar.. Tak dapat nak judge sepenuhnya tempat ni.. Huhu

    ReplyDelete
  4. Baru tau... hihihi, lepas ni bolehlah akak bawa anak2 pulak.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA