Friday, January 29, 2016

Menang GA wak~


Assalamualaikum~

Hari tu cuba nasib join satu GA ni. Selama join benda-benda ni memang jarang sangat nak dapat menang apa-apa. Walaupun secara rawak..huhu..tetiba masa join GA wak ni dapat pulak memang. Rezeki~ :)

Hadiahnya kalender yang mempunyai banyak gambar-gambar tangkapan wak sendiri. Hebat jugak ye skill fotografi wak ni. Banyak jugak dapat memang awards tu, jangan memain~

Cantik-cantik gambar pemandangan dalam kalendar ni. Terima kasih banyak-banyak ye wak. Sejuk mata memandang. Gambar family wak pun ada ye dalam tu? huhu~





Baru tau ada blue lake kat Masai, Johor. Nak kena terjah ni next time pergi Johor..huhu~




Tiga Lalat
klik banner ni untuk usha-usha wak~

A Postcard I Want
klik banner atas ni pulak untuk usha koleksi poskad-poskad wak dari seluruh dunia~


Kesimpulannya, terima kasih banyak-banyak untuk wak kerana sudi memilih saya untuk memenangi kalender wak ni ye. Moga dimurahkan rezeki untuk tahun ni dan akan datang. Amin~~~



12 Things That Are A Hundred Times Better With Wasabi All Over It


10 comments:

  1. Tahniah dapat calendar tu..
    Kita ada join tapi bukan rezeki kita.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dh trime kalendar wak yee., tahniah dan timekaseh krn sudi join dan menang GA wak tuari., majula sukan utk negara ., ;p

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. Rezeki ada dimana2 asalkan kita rajin join ga

    ReplyDelete
  4. Congrats yunk.... Kak M is back... Salam ziarah menziarahj..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA