Tuesday, September 25, 2012

Doakan saya~


Assalamualaikum~

Maaf dah lama tak update & bw. Sekarang ni memang ada kekangan sikit dalam berblogging ni. Sebab pertam, kat ofis saya tak leh nak bukak blog sangat, banyak keje dan laptop pun buat hal. Kat rumah pulak, laptop personal leonerz pinjam sebab laptop dia dah rosak..huhu~

Sekarang ni saya ada kat Cyberjaya, ada interview jap lagi. Ingatkan nak tumpang umah sis deqla..hehe :p

Doakan urusan interview saya tengah hari ni berjalan lancar ye~ :)

Saya dah datang dari jauh ni, xde sesapa yang duk Cyberjaya, Putrajaya ni nak belanja..hehe :p Lagi-lagi sis deqla yang mmg kerja kat Putrajaya ni kan~~~~ :p


Sabtu hari tu saya dengan leonerz pergi jenguk-jenguk apa yang ada kat karnival Nusajaya ari tu. Cuaca agak panas hari tu, jalan-jalan dengan payung aje...huhu~

Sebenarnya kitorang dah decide, kalau xde parking kat dalan, memang tak singgahlah jawabnya. Kebetulan, ada pulak parking kosong, dekat je dengan tapak karnival tu. Beli yang pek Mister Potato je..hehe. Tujuan utama sebenarnya nak pergi ke Career Carnival. Tapi, saya bawak dua je resume. Takpelah, kalau dah rezeki, adalah. Kalau takde tu, mmg takde rezekilah kan. 

Oklah, company yang nak interview tu baru je call tadi. Nak pergi siap-siap ni..hehe..doakan saya! :D




28 comments:

  1. kakak, gudluck tau! konfiden2 ;)

    ReplyDelete
  2. wahh beznya gudluck dear..amcm dh jpa sis deqla ka blm..hihi

    ReplyDelete
  3. lorh dear.. nk jumpe ke? boleh jew..tp umah sis bkn kat sini la syg...keje je kat sini...sis deqla doakan yg terbaik buat yana...good luck!!

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya ye..dah alang2 tu jumpa lah dya..haha

    ReplyDelete
  5. whatever it is, i wish u a good luck.. :)
    Rezeki Allah kat mana2 je.. hehe

    ReplyDelete
  6. yana , how's ur interview? linda doakan yana berjaya. Happy yana sekarang eh leo dah dekat dgn yana :)

    ReplyDelete
  7. goodluck yana.mcm mana interview.nnt cerita k

    ReplyDelete
  8. yana...mcm mana..? ok ke interview tu..

    ReplyDelete
  9. deyb & mrs velentine & hilmirda & chic na, miss nana, cik sweety & miss banu, karukord, HaniAsyira, kak hezrina, thanx~~~ :)

    ayu, tak jumpa pun..xde no. sis deqla la..huhu~

    deqla, ooo..yeke..xingatlah alamat umah..hehe :p

    dya, dya dekat ke ngan cyberjaya??

    Linda, kalau interview kat cyberjaya tu berjaya, saya kena berjauhan balik la ngan leo..huhu
    :(

    Cik nur, interview ok aje..hehe~ :)

    ReplyDelete
  10. ehem..assalamualaikum tunang orang :p rindunya....

    ReplyDelete
  11. Yana, goodluck. So, how is it? 2 days ago rite??

    CiM pegi jugek, perghhh mmg panas tak hengat..tak berjumpa plak kita yeapp.

    ReplyDelete
  12. izan mama mia, thanx :)

    uncHa, w'salam...rindu ke?? hehe~~ :)

    CiM, mmg panas tak hengatlah kan..tak jumpa lak kita~

    lelamaisara, thanx kak :)

    kina, ok je~ :)

    ReplyDelete
  13. gudluck... semoga dipermudahkan urusan temuduga tu nanti

    ReplyDelete
  14. huhu. bile leonerz nak bagi balik laptop yana tuuuuuu. ;)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah yana berjaya juga dlm interview tu kan :)

    ReplyDelete
  16. solehah, deq's qienz, kak dayana, thanks~ :)

    9n0L4, tak tau lah..kena tunggu laptop baru dia lah..huhu..dia keje banyak nak kena guna laptop la kak.. :(

    wanieys, Alhamdulillah~ :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA