Wednesday, September 2, 2015

Jalan-jalan Cari Makan JB ~ balai cerap.

Assalamualaikum~

Hari ni baru start kerja lepas 4 hari cuti. Memang betul-betul bercuti kali ni. Puas hati banyak tempat dapat pergi kali ni. Hari tu pergi sana teman husband ada kerja. Seharian habis masa dalam kereta je. Pergi pulak sehari, mmg tak leh nak berjalanlah kan~

Kali ni husband ajak duduk lama sikit kat sana. Dapatlah jalankan aktiviti jalan-jalan cari makan. He he :)

Bertolak ke JB hari Ahad pagi sebab husband dah janji meeting dengan orang pukul 3 petang. Jalan tak jem sangat, mungkin sebab hari Ahad dan ke selatan kot?

Sampai Skudai dalam pukul 1 lebih. Ada masa sebelum meeting. Husband ajak pergi balai cerap, meninjau kenangan 4 tahun belajar kat sini dulu. Sambil tu tunjuk Adam tempat blaja ibu ayah dia dulu..hehe..xtau faham ke tak~

Suka sangat Adam ~







Pastu jalan-jalan taman u sementara tunggu pukul 3. Pergi Jusco tempat popular untuk student utm dulu..hehe~

Lepas tu duk melepak dalam kereta dari pukul 2 lebih sampai pukul 4 lebih tunggu husband meeting. Nak pergi jumpa member lama tak boleh sebab Adam tidur. Bosan ibu dia ni :'(

Tempat seterusnya lepas ni~ :)

4 comments:

  1. Singgah pagi..beh suami bawa g jalan2

    ReplyDelete
  2. Salam Yana,

    Lama sangat saya tak jejak JB..mesti banyak perubahan dan tempat makan best kannn..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA