Monday, March 4, 2013

Review Gangster Celop~


Assalamualaikum~

Lama rasanya tak menjenguk semua rakan-rakan maya ni..hehe..weekend baru-baru ni sibuk dengan kenduri kahwin kawan rapat di Pahang. Memang jalan sakan~

Kebetulan leonerz ada di kampung waktu tu, jadi kami plan untuk balik ke KL bersama-sama dengan kawan saya. Kebetulan Pahang dengan Tganu dah tak jauh, bolehlah jumpa. Kalau tak memang sampai ke bila entah tak jumpa..huhu~

Sampai aje di KL, kami plan untuk menghabiskan masa dengan relaks. Tak nak rushing memandangkan leonerz perlu bertolak ke Johor malam tu juga. Jadi, kami bercadang untuk tengok wayang. 


Kami tengok gangster celop aje sebab cerita lain kebanyakannya penuh. Tak penuh pun, masa tayangan lewat sangat. Saya berminat nak tengok cerita beautiful creatures, tapi leonerz tak minat~ :(

Last-last kami end up tengok cerita gangster celop ni je la. 

Bagi saya cerita dia macam tak best sangatlah. Agak kecewa sikit. Saya tak berapa nak faham sangat point cerita ni. Tetiba je macam tu...huhu~

Mungkin ikut selera masing-masing jugak. Tapi, kalau sesiapa nak tengok cerita ni baik beli CD aje lah. Macam tak berbaloi tengok wayang. 

Oh, lupa pulak. Hari ni besday Jagau. Jadi di sini saya nak ucapkan Happy Birthday! Moga dimurahkan rezeki selalu & dapat belanja semua GSF kek besday besau punya~ :P

kek atas ni macam sedap je jagau~~~

27 comments:

  1. dah lama x tgk wayang or filem..hehe..errr...jagau tu sapa..

    ReplyDelete
  2. dah tajuk pun celop dik...hahaha.

    eh bday jagau ea...nanti nak wish la..heheeh

    ReplyDelete
  3. hurmmmm...mmg taklah CiM nak tengok kat wayang. tp ni tenah tunggu time nak bermovie citer ROCKo_OO......hehehhe, mesti gelak guling2.

    owh ya, bday jagau ni. kena wish laaa, kalau tak nntintidur termimpi2 antu karipap

    ReplyDelete
  4. terima kasih byk2 atas ucapan besday tu...saaaaayang korang...ahak's ^_^

    ReplyDelete
  5. kenapa leo xminat tgk cerita hantu..?
    hihihi...

    HB jagau's...

    :)

    ReplyDelete
  6. oh x best sgt eh citer dia..
    tggu download lah camtu..

    hepi besday Jagau :)

    ReplyDelete
  7. hahaha.. setuju dgn kumen mama.. sis deqla x tgk pun citer nih..

    ReplyDelete
  8. tunggu keluar astro 1st la camtu. huhu..

    ReplyDelete
  9. ehm Mv tgk kat you tube jelah..hehe

    ReplyDelete
  10. RAMAI KATA X BEST.. HANTU KAK LIMAH 2 PUN X BEST... LAYAN ROCK OOO BEST KOTKAN.. RAMAI KATA BEST...

    ReplyDelete
  11. yeke tak best..hehehhe..malas la nak tgok..hehhe

    ReplyDelete
  12. yeke tak best..hehehhe..malas la nak tgok..hehhe

    ReplyDelete
  13. LYA sendiri mmg tak de rasa nk tgk pon citer ni.. n citer ala2 camni..

    ReplyDelete
  14. x de button like ke? aku nk like nih heheheee

    ReplyDelete
  15. ayu pn sbnrnya xphm..tp anip kta bez..haha..slra lain2 kan

    ReplyDelete
  16. best ek citer ni? adik2 je suka tengok cerita ni...=)

    ReplyDelete
  17. akak tgk balik tabir hr tu pn mcm xbest hehehe

    ReplyDelete
  18. waaa...mesti ramai yang pi tengok sebab ade hanis zalikha ja...hahaha..:)

    ReplyDelete
  19. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. best ke yana..maaf la akk lama xjenguk sini..dan mgkin lama lg nanti..jumpa akk di whatsApp ya..

    ReplyDelete
  21. beautiful creature, superbb!! cite ttg forever alone vempire...

    ReplyDelete
  22. Hanis berlakon tu yg teringin nak tengok

    ReplyDelete
  23. huhuhu. lame dh kot tak tgk wyg. cite mcm tak best je sume.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA