Wednesday, October 17, 2012

Stolen dengan Hotel Transylvania~


Assalamualaikum~

Sebenarnya dah lama saya tengok dua-dua movie ni, Tapi baru nak tulis pasal ni..hehe~

Hari tu saya dapat kupon dari Jusco sebab birthday saya. Ada satu kupon ni, buy 1 free 1 ticket kat TGV Cinema. Saya ngan leonerz pun apa lagi. Haruslah digunakan kan?? hehe~

Hari Isnin last week kot pergi tengok. Wayang start kul 9 lebih malam tak silap saya. Cerita Hotel Transylvania. Mula-mula leonerz nak tengok citer resident evil sebab banyak perempuan seksi dalam tu (Gurau je~ ). Walaubagaimanapun, sorry, permintaan tak dilayan~~ :p


Saya nak tengok citer kartun tu jugak. Cerita dia memang best jugak lah. Bab yang terperanjat tu, bila tetiba muka ayah dracula tu bertukar. Dah lah besar satu skrin. Kus semangat~ :P

Tapi, tak tahulah nape. Dah dekat-dekat klimaks cerita tu, saya boleh tertidur lah pulak. Tak tahu nape. Ruginyaaa...huhu~~


Masa tengok cerita Stolen hari tu pun saya tertidur gak time klimaks citer. Padahal, wayang tu start kul 8.30 malam. Takdelah lewat sangat pun. Tak tahulah nape, masuk wayang je tidur sekarang ni. Confuse~~



Citer Stolen tu pasal seorang perompak genius (Nicholas Cage) yang tertangkap sebab kawan dia sendiri. Pas keluar dari penjara, kawan dia yang terlepas tu datang cari dia balik nak mintak duit rompakan dulu dengan menculik anak laki (Nicholas Cage)  tu. Nak tahu lagi, tengoklah sendiri ye..hehe..tak tahu nak berceritalah~

Sekarang ni mmg tengah banyak kerja. Nak bukak blog pun sebenarnya curi2 je ni..hehe..sedih giler bulan depan dah kena duk jauh dari leonerz. Jangan sedih-sedih tau leonerz~ :'(



29 comments:

  1. haha..tidur?lebih kurg mcm dya..

    ReplyDelete
  2. suka layan kartun yea...heheheheh....
    jgn sedih la..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. keciannye kat leonerz.. =((

    ReplyDelete
  4. kihkih sampai tertidur ker yana...mmg rugi tu

    ReplyDelete
  5. sebab yana terbiasa tidur awal kot..sebab tu mudah tertidur.. Eh..boleh ke gitu..? heee.. :)

    ReplyDelete
  6. dya, kite same ye?? hehe~

    Nyue, suka gaklah~ :)

    pak mat tempe, :'(

    wanieys, mmg rugi kak..huhu~

    Cik Nur, mungkin kot? hehe~

    ReplyDelete
  7. eh samalah. i pun suka layan katun..hehe

    ReplyDelete
  8. Sherwieyna, hehe..yeke? Umur tak penting tul tak? hehe~

    ReplyDelete
  9. ramai org ckp best hotel transylvania ni. huhu.. tak pernah lagi tertidur dalam cinema walaupun tgk midnite movie. yana penat sangat kot. :)

    ReplyDelete
  10. xpernah tengok citer nih..hubby saya suka laa...saya kalau tgk mesti tido..hihhi

    ReplyDelete
  11. hhihihi luangkan masa ya..nti dh jh tu..

    ReplyDelete
  12. lahhh dah klimiks tido plak..makan kenyang sangat atau btul2 penat?hehehe

    akk lama dah tak tgk wayang

    ReplyDelete
  13. Chic Na, xtaulah cik na..huhu~

    izan mama mia, hehe~ :)

    ayu, tau xpe..sedih~ :(

    ReplyDelete
  14. wan nurul hezrina, suasana gelap kot..hehe~

    ReplyDelete
  15. wahh.. kaki wayang jugak yana n leo..mcm deqla n hubby jugak.. hihi

    ReplyDelete
  16. hehehe..boleh pulak tertido dalam wayang...:)

    ReplyDelete
  17. deqla, menghabiskan sisa masa bersama sebelum sy pergi jauh..huhu~ :'(

    kina, hehe..xtaulah nape~

    wanieys, hehe..rajin tul akak ni~ :p

    ReplyDelete
  18. Haha..boleh plak dia tidu, ni mesti dlm panggung kan sejuk je. Linda x tengok stolen lgi..baru tgok Universal Soldier.. :)

    ReplyDelete
  19. Mmg teruja nak tgk Cerita Stolen tu..minat lakonan Nicolas Cage tu..

    ReplyDelete
  20. hehehe,penat sangat agaknya dik..tapi rugilah..hehe.

    ReplyDelete
  21. mungkin sbb wayang tu gelap2 sedap nak tido kot kak yana.. sy tgk gak hotel transylvania tuh tp download jelah.. wayang jauh.. stolen xtgk lg.. kalau nicholas cage belakon selalunya best kan.. heee~~

    p/s:: nak dekat dah tarikh nak kena tinggal tu kan

    ReplyDelete
  22. hahhaha
    even tdur pun tp still bleh cite kira ok lah yana..
    jgn bgn2 xtau cita lgsung
    hehehe
    dua2 sy x tgk lagi..best ke?

    psst!nti dh nk start kj baru lah ek..gud luck ye :)

    ReplyDelete
  23. la...boleh tertidur pulak yana ni....kan dah rugi...

    ReplyDelete
  24. Linda, best ke? hehe..

    M, tengok2 jangan tak tengok..hehe~

    Arina, tu lah kak :P

    HaniAsyira, :(

    Cik Ai, ok lah citer tu..thank~ :)

    lelamaisara, tak sengajalah kak..huhu~

    ReplyDelete
  25. ape yana. tidur???? huhu. baik bagi akak je tiket tu. biar akak tgk. hee. :)

    ReplyDelete
  26. 9n0L4, hehe..mehla dtg johor..hehe :p

    ReplyDelete
  27. amboih. jauh bebenor nak gi amek tiket nye. eh, mask tu bape? ;)

    ReplyDelete
  28. Mask tu kalau beli kat saya RM 8 je kak..hehe~ tu tak masuk pos lah :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA