Tuesday, October 16, 2012

Dah macam pencuri dah tadi~


Assalamualaikum~


Lunch tadi, saya pergi keluar makan dengan leonerz. Saya keluar agak awal tadi sebab nak pergi ambil buku kat rumah ngan buku yang dah siap difotostat di kedai buku. Ni semuanya gara-gara baru dapat kerja baru dari bos semalam. Banyak giler pulak tu kena design. Klien kata nak hujung minggu ni. Memang kena ambil baliklah buku-buku rujukan yang dah dikemas bawak balik rumah..huhu~

Ingatkan dah nak berhenti dah takde kerja :(

Nak dijadikan cerita, alang-alang dah keluar tu, leonerz suruh ambil dia. Lepas dah makan tu, saya drive lah, hantar dia balik kat tempat kerja dia tu. Masuk aje kat tempat parking tu, tetiba dia jadi gelabah pulak. Dah kenapa lak dengan leonerz ni, saya fikir. Terkejut saya~

Rupa-rupanya dia nampak bos dia jalan ke arah parking. Mungkin ada meeting atau nak pergi makan kot.

Leonerz suruh saya pusing balik. Dia suruh saya ke depan, pastu dia suruh saya jangan ke depan. Saya dah pegang kepala dah masa tu. Leonerz ni nak suruh saya drive ke mana sebenarnya ni. Dia dah turunkan kerusi, jadi cam berbaring kat sebelah. Lawak betul~~ :p

Bos dia tak tahu dia dah tunang sebenarnya. Bos dia dulu pernah cakap susah kalau orang yang ada komitmen lain ni nak kerja dengan dia..huhu~

 Suka hatilah. Kalau dia tahu pun apa salahnya kan. Tak salah pun kalau dah tunang ni~

Malam ni nak pergi buat kerja kat luar dengan leonerz. Banyak betul kerja nak disiapkan ni...





Iklan jap..hehe~ :










20 comments:

  1. ooo kiranya leonerz malulah ek ngan bos dia?huhu sabo2..

    bila nak keja kat cyberjaya?

    ReplyDelete
  2. bulan depan start keje kat cyberjaya dah kak.. :(

    ReplyDelete
  3. kelakar btol..hehehe....
    apa kisah bos tahu..keje kan da dpt..ahahahahaha

    ReplyDelete
  4. huhu..main sorok2 ye:)

    sabau ja lah..

    ReplyDelete
  5. xnak pecah tembelanglah ni eh..hihih..
    sabo jelah..!

    ReplyDelete
  6. jaga2.. ada yg memerhati..haha..kalo tak tadi dah kantoiii... huhuhu

    ReplyDelete
  7. mcm ada sorang bos kt tmpt ayu..xska org kwin dia ckp klu kwin x 100% kt krja..ada lk gtu..haha

    ReplyDelete
  8. xsabar nak dpt jemputan korang berdua..hehehe

    ReplyDelete
  9. smpai cm tu sekali..nasib baik xbaik xnmpak yana dgn leaonerz kan.hihi

    ReplyDelete
  10. gabra dah leonerz tu takot kantoi. huhu.. laa kena buat keja lagi ke? yg last dah tu kot. :)

    ReplyDelete
  11. Alaaaa nnt pecah gak rahsia tu..errr rahsia ka?

    ReplyDelete
  12. dah dpt keje pun kan.. nnti mesti bos dia terkejut tetiba dpt jemputan kawin je

    ReplyDelete
  13. err ape salahnye.komitmen lain mmg ttp akn ada,tp kne pndai balance kan ye dak.haha sempat lg tu iklan produk kulit ke hape?hhaaha

    ReplyDelete
  14. lorh nape smp cenggitu?
    malu ke bos dia nmpk?
    haha boleh bygkan mcm mn keadaan leonerz masa tu..hahhaa

    ReplyDelete
  15. laaa...malu ngan boss die ke tu..

    ReplyDelete
  16. hehe. lawaknye. main nyorok² dgn bos ehh. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA