Friday, December 9, 2016

Bee Venom Trial Set dari Secretleaf!


Assalamualaikum~

Saya pernah citer pasal produk Secretleaf kan? Produk formulasi natural diasaskan oleh bumiputra Melayu. 100% halal dan tak perlu ragu-ragu untuk menggunakan produk ni :)

Sekarang ada dikeluarlan trial set dari range bee venom tau! RM89 je. Kalau beli satu-satu memang garu kepala lah nak cari duit kat mana. Satu lagi, muka pun tak tahu serasi ke tak dengan bee venom ni. Karang dah beli mahal tak boleh pakai pulak, dah membazir kat situ kan?


Apa yang ada?
1. Bee venom beauty bar 15g
2. Bee venom moisturiser
3. Bee venom CC cream light 2 x 1.5ml
4. Bee venom CC cream natural 2 x 1.5ml
5. Bee venom CC cream tan 2 x 1.5ml
6. Bee venom sleep mask 10g
7. PERCUMA Bee venom eye serum 3g

Banyak kan boleh dapat dalan trial pek ni? CC cream boleh cuba ketiga-tiga warna kalau susah sangat nak buat keputusan..hehe :)

Antara kelebihan bee venom @ sengat lebah:
✔ Jerawat walaupun jerawat yang serius
✔ Bintik-bintik Hitam
✔ Jeragat
✔ Kulit Kasar
✔ Kulit Kusam
✔ MENCERAHKAN KULIT
Berminat boleh usha FB AZRM Enterprise. Sorry, tak boleh nak bagi direct link sebab sini FB kena block..huuhu.

Sampai hujung tahun ni, sesiapa nak beli sebutlah nama blog ni ye. Insya'Allah ada sesuatu yang free akan diberi ~

4 comments:

  1. produk terbaik ni..best la dah ada trial set untuk yang nak mencuba dulu tu kan

    ReplyDelete
  2. Tak pernah try. Tapi banyak betul produk baru sekarang kan?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA