Tuesday, November 29, 2016

Replacement Leave~


Assalamualaikum~

Hari ini 29 November 2016 adalah hari cuti bagi ofis saya. Sebabnya cuti Maulidur Rasul dibawa ke depan T_T. Ada ke patut bagi cuti hari Selasa kan? Kalau Isnin atau Jumaat ok la jugak..huhu~
Tapi harini saya kerja lah sebab ada kerja nak monitor, tapi pagi tadi orang tu call cakap tak jadi pulak. Adoiii, dahlah datang semata-mata sebab kerja tu je. So, dah datang ni nak buat apa ye?

Jalan-jalan blog orang je la kot?

Sekarang dah gaji  kan? Kalau ada yang tengah mencari stoking & handsock Mesir, Produk Dianz dan produk kosmetik formulasi natural bolehlah ke FB: AZRM Enterprise ya?

Kalau sebut nama blog ni insyaAllah dapat diskaun lagi~ :)
Promosi ni tak pasti sampai bila, mungkin akhir tahun ni? hehe~

Suka ikut ibu dia T_T

8 comments:

  1. patutnya bagi la isnin kan..boleh cuti bersambung.. hehehe

    ReplyDelete
  2. bestnye cuti.. company e'in tak amek pun cuti maulidur rasul.. :(

    ReplyDelete
  3. dianz tu berkesan ke akak? dah lama nak cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. dianz kena consisten baru nampak kesan :)

      Delete
  4. Seronok dapat cuti replacement leave ye :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA