Friday, October 7, 2016

Pemenang GA saya!


Assalamualaikum~

Ok, maaf sangat buat ramai peserta tertunggu-tunggu. 70 orang peserta! Wow! Terima kasih sangat-sangat atas sokongan..hehe :)


Pagi tadi whatsapp husband, suruh dia pick mana-mana 4 nombor. Yang tak terpilih jangan sedih, kalau yang menang ni tak lapor diri, anda masih berpeluang! Huhu~~~

Nombor yang terpilih adalah >>>>  1, 5, 17 dan 8 !

1. http://masturanasarudin.blogspot.my/2016/09/august-anniversary-giveaway-30-sept-16.html
5. http://www.leaazleeya.com/2016/09/august-anniversary-giveaway.html
17. http://stnrsyfh.blogspot.my/2016/09/august-anniversary-giveaway.html
8. http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/09/anniversary-giveaway-august-2016.html

Pemenang diminta lapor diri paling lewat Jumaat depan (14 Okt 2016). Kalau tak saya akan pick orang lain..huhu,..bagi canlah jugak kan kat orang yang selalu lawat blog saya ni :)

Pemenang boleh email saya liyanaanuar87@gmail.com, nama, alamat, no telefon dan link blog untuk saya cek. :)

1 dan 5

 
17
8

18 comments:

  1. tahniah pemenang huhu tak de rezeki :P

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah tahniah buat semua pemenang

    ReplyDelete
  3. Yeyyy alhamdulillah sy tersenarai.. Thankz.. tq.. terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...
    Blog saya terpilih..
    Terima kasih banyak2..
    Semoga makin murah rezeki..
    Tahniah buat pemenang yang lain..

    ReplyDelete
  5. Tahniah untuk semua pemenang yang bertuah :)

    ReplyDelete
  6. wahhh.. tahniah pada semua pemenang... best dpt hadiah :)

    ReplyDelete
  7. la...tak tahu pun ada GA...nampak benor aku ni dah lama tak bukak blog...huwaaaaaa...melepassss...

    ReplyDelete
  8. tahniah kpd semua pemenang.takda rezeki kat sini :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA