Sunday, August 11, 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri~


Assalamualaikum~

Pemalas betul nak bukak blog sekarang ni. Raya sakanlah kononnya, padahal duduk rumah aje..huhu~

Disebabkan kemalasan ni, saya ingin meminta maaf zahir dan batin kalau ada tersakitkan hati sesiapa yang baca blog ni sama ada sengaja atau tidak.

Sedar tak sedar tinggal lagi 6 hari aje lagi saya akan bertukar status. Tak tahu nak gambarkan perasaan ni. Berdebar, suka, takut semua ada. Dulu nak kawin punyalah susah, ni dah dekat tarikhnya rasa macam tak percaya je. Banyak halangan dan rintangan berjaya ditempuh untuk sampai ke saat ni. Lepas kawin ni, pastinya dugaan takkan berkurangan. 

Bukan senang nak senang. Fikir positif aje. Jadi diri sendiri dan buatlah apa yang termampu. Cuba yang terbaik~

Adoi...bila fikir lagi 6 hari ni rasa malasnya rasa. Bilik tak abis kemas lagi ni. Nak pergi spa ke tak ni? Daun inai tak jumpa. Kek kahwin nak jugak ke? Baju sanding nak tukar lg? Banyak tak setel lagi sebenarnya ni.. huhu~

Kadang-kadang fikir, cepatlah habis majlis ni sebab dah habis tak payah nak fikir-fikir lagi dah. Saya harap sangat majlis ni berjalan dengan lancar. Harap semua makanan cukup. Harap semua tetamu puas hati. Saya dan family sentiasa cuba untuk buat yang terbaik, tapi kami cuma manusia biasa aje, kalau ada kekurangan harap dimaafkan...huhu..awal mintak maap nye~ :p

Lepas ni citer pasal majlis kawin je la pulak kan? hehe~








18 comments:

  1. hujung minggu ni ke langsungnya... selamat hari raya, selamat pengantin baru...

    ReplyDelete
  2. slmt hari raye yana. tak dpt nk gi melaka. arini akak dh balik raye kat tranung pulak. :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya maaf zahir dan batin juga yana...hehe..tukar status dah tak lama lagi....semoga semua berjalan lancar...

    maaf tak dapat datang...buzy juga buat persiapan majlis kat rumah...

    ReplyDelete
  4. yana cuti sampai kawin ke ni?

    selamat hari raya yana..maaf zahir batin yea.. :)

    dann..selamat pengantin baru.. :)

    insyaallah..semuanya berjalan dengan lancar nanti..jgn susah hati... :)

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya n Selamat Pengantin Baru yer..

    ReplyDelete
  6. selmt hari raya yana.. wahh x lama je ni.. sabtu ni yana nak kawen kan..? huhu... x janji boleh dtg.. kalo hubby koje x dpt la.. apapun, sis ucpkan tahniah ye.. slmt pengantin baru.. moga kekal bahagia till jannah.. ;)

    ReplyDelete
  7. salam aidilfitri
    maaf zahir & batin

    dan

    selamat [engantin baru..
    moga smuanya bjln lancar ye

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya yana. dan selamat pengantin baru. semoga berkekalan & berbahagia till jannah. tak yah fikir sangat benda2 yg negatif k. inshaAllah semuanya akan ok lepas ni.

    #pict kawen mana? hikkkk..

    ReplyDelete
  9. selamat pengantin baru yana.. jaga diri leklok tau.. dah dekat majlis ni jangan dok pk sgt nnt stress.. bile stress nnti tak cantik.. ok?

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya yana..dan selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya maaf zahir dan batin..psttt..tak sabar tunggu update dari pengantin baru

    ReplyDelete
  12. slmt hari raya!! slm ziarah!

    ReplyDelete
  13. slmt hari rye dan selamat pengantin bru kak yana!! hehe

    ReplyDelete
  14. Selamat hari raya yana! and selamat pengantin baru!! :)

    ReplyDelete
  15. Selamat hari raya dan selamat pengantin baru.. mohon tunjuk gambar kawin walaupun gambar diblurkan hehehe... tahniah and welcome to the club yanaaa

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya, maaf zahir n batin akak :)

    ReplyDelete
  17. salam raya :) lama betul zaza xdatang lawat yana..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA