Thursday, February 21, 2013

Jom beramai-ramai~


Assalamualaikum~

Tak tahu macam mana nak start entri kali ni. Selalunya idea akan datang selepas beberapa patah perkataan dah ditaip..huhu..permulaan mesti susah~

Okaylah...entri ni takde ape nak cakap sangat pun sebenarnya..hehe..

Di entri kali ni, saya nak ajak kita beramai-ramai join GA Sis Deqla ni. Banyak hadiah menarik tau. Tak rugi join~~ :)


Klik Banner atas ni untuk join~

Rasa-rasanya dah dapat banyak dah sambutan untuk GA ni. Kalau tak nak terlepas, cepat-cepatlah join ye~ :) Tak ingat camne nak letak banner lah sis..banner tu nanti saya buat ye. Kemalasan melanda sejak dua menjak ni...ampun! huhu~

Ooohh, lagi satu..happy belated birthday jugak buat Masz, salah seorang ahli GSF~ :) Lama dah kot tak nampak batang hidung. Muncul semula secara aktif masa besday ye? hehe~

! Masz Sidek !
Jom terjah~





p/s: Masa CNY tu pergi Taman Buaya dengan leonerz...kelakar rasa..huhu~

20 comments:

  1. Nur nak join, tapi tak boleh..huhuh.. :)

    buat masz..HBB... :)

    ReplyDelete
  2. xpela cik nur..nak wat camne..huhu~

    ReplyDelete
  3. Dah join ke 'GA' deqla tu?? all the best ye. nak join gak tapi cam xde masa je. hmmm

    ReplyDelete
  4. akk tak join lagi..huhu.

    takmfaham ye dik ayat last akak tu.maksudnya.
    thank you very2 much..hahaha.

    ReplyDelete
  5. dya xbuat entry bufday masz lgi..huhuhu..

    ReplyDelete
  6. gudluck buat yana...


    happy belated besday buat masz

    ReplyDelete
  7. takde la klaka. akak dulu gi taman burung. haha.

    ReplyDelete
  8. mekaceh tlg pomot sama..huhu.. hepi belated besday masz..itu la hari tu muncul..skng menyepi lg...

    ReplyDelete
  9. goodluck... CiM lom smpt joint ni...tp pasti akn bg support

    ReplyDelete
  10. yeyy..sy de join jgk...hp belated bday masz sidek

    ReplyDelete
  11. nk join gak boleh x?
    heheheehe

    hepi besday tuk Masz:)

    ReplyDelete
  12. Dah join gak..Hepi belated besday Masz

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"TERIMA KASIH DARI YANA & LEONERZ" COPYRIGHT @ LEONERZ TEMPLATE DESIGN BY ARINA